Natrag
25.4.2019 06:10

facebook

twitter

google

rss

dulist

“Ako ovo prođe, tužit ćemo Ministarstvo”

8.1.2013 @ 20:21 Dulist Aktualno

Podijelite:

Jagoda Munić iz Zelene Akcije upozorila je kako u Studiju nisu uključena područja turističkih naselja Bosanke sjever i Bosanka Jug, što stvara ozbiljnu manipulaciju.

– Ako studija bude prihvaćena bez tih sadržaja, ona mora pasti. Ići ćemo s tim do Europe, jer ovo je na rubu kriminala – izjavila je Munić, te naglasila kako je zanimljivo primjetiti 'koga nema', misleći pritom na gradonačelnika Vlahušića i predstavnike Ministarstva.

Enes Čerimagić, Dubrovčanin i pravnik u Zelenoj Akciji kazao je da uopće ne sumnja da je Studija nezakonita.

– Iz prakse znam da su mnoga nezakonita rješenja prošla i bila izgrađena. Pozivam građane da to ne dopuste. Ovdje očito postoji cijeli niz nezakonitosti i ne smijemo to dopustiti – kazao je Čerimagić, davši svoj komentar na 'članak 52.', koji se nekoliko puta spominjao večeras.

– Nadam se da ćemo imati podršku svih vas da srušimo ovaj projekt. Studija je nakaradni rad, a izgrađenost smještajnih kapaciteta iznosi 223 olimpijska bazena.Vratimo stvari u perespektivu i ne hvatajmo se u koštac sa sitnicima, nego na ono stvarno bitno. Održivost uključuje ekološku, socijalnu i ekonomsku komponentu. Ako ovako rješenje prođe, tužit ćemo Ministarstvo – rekao je Čerimagić.

Kazao je kako će zapravo projekt golfa biti 'jedan veliki muzej Domovinskog rata'.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana