Natrag
21.2.2019 05:33

facebook

twitter

google

rss

dulist

Akcija “Čovjek – ključ uspjeha u turizmu”

17.8.2012 @ 22:14 Ana Prohaska Aktualno

Podijelite:

Turistička zajednica grada Dubrovnika i ove godine provodi akciju Čovjek – ključ uspjeha u turizmu koja je sastavni dio nacionalne akcije Hrvatske turističke zajednice “Volim Hrvatsku” usmjerenu na podizanje razine gostoljubivosti i stvaranje klime dobrodošlice.

Prijave se u TZ Dubrovnika zaprimaju još nekoliko dana, kako bi se i ove godine kandidirali djelatnici iz Dubrovnika koji aktivno sudjeluju u stvaranju  “slike” o Dubrovniku kao gostoljubivom turističkom odredištu.

Većim brojem prijavljenih kandidata u svim kategorijama veći su i izgledi da priznanja dođu u ruke Dubrovčana i to u listopadu na „Danima hrvatskog turizma“ koji se ove godine održavaju u hotelima Valamar Dubrovnik Babin kuk, pišu iz TZ-a.
 
Dvadesetak naših sugrađana kroz proteklih je devet godina nagrađeno priznanjem Djelatnik godine u akciji ČOVJEK – KLJUČ USPJEHA U TURIZMU koju provodi  sustav Hrvatske turističke zajednice. S ciljem podizanja razine gostoljubivosti, ali i odavanja priznanja svima koji svakodnevno kontaktiraju s gostima, od 2003. godine za svoj trud i rad redovno se nagrađuju oni najbolji.

Ciljevi programa su i razvijanje gostoljubivih i prijateljskih odnosa prema turistima, te podizanje kvalitete usluge što bi direktno utjecalo na podizanje stupnja zadovoljstva gostiju, povrat gostiju i promidžbu usmenom predajom, te širenje pozitivnog imidža hrvatskog turizma.

Najbolji djelatnici izabiru se u 22 kategorije. Prošlogodišnji dobitnici iz Dubrovnika bili su Anica Daničić domaćica Hotela Bellevue, Željko Soče, recepcioner u hotelu Hilton imperial i Boris Filičić, obrtnik.

 

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana