Aktualno

Akcija “Čovjek – ključ uspjeha u turizmu”

Akcija "Čovjek - ključ uspjeha u turizmu"

Turistička zajednica grada Dubrovnika i ove godine provodi akciju Čovjek – ključ uspjeha u turizmu koja je sastavni dio nacionalne akcije Hrvatske turističke zajednice “Volim Hrvatsku” usmjerenu na podizanje razine gostoljubivosti i stvaranje klime dobrodošlice.

Prijave se u TZ Dubrovnika zaprimaju još nekoliko dana, kako bi se i ove godine kandidirali djelatnici iz Dubrovnika koji aktivno sudjeluju u stvaranju  “slike” o Dubrovniku kao gostoljubivom turističkom odredištu.

Većim brojem prijavljenih kandidata u svim kategorijama veći su i izgledi da priznanja dođu u ruke Dubrovčana i to u listopadu na „Danima hrvatskog turizma“ koji se ove godine održavaju u hotelima Valamar Dubrovnik Babin kuk, pišu iz TZ-a.
 
Dvadesetak naših sugrađana kroz proteklih je devet godina nagrađeno priznanjem Djelatnik godine u akciji ČOVJEK – KLJUČ USPJEHA U TURIZMU koju provodi  sustav Hrvatske turističke zajednice. S ciljem podizanja razine gostoljubivosti, ali i odavanja priznanja svima koji svakodnevno kontaktiraju s gostima, od 2003. godine za svoj trud i rad redovno se nagrađuju oni najbolji.

Ciljevi programa su i razvijanje gostoljubivih i prijateljskih odnosa prema turistima, te podizanje kvalitete usluge što bi direktno utjecalo na podizanje stupnja zadovoljstva gostiju, povrat gostiju i promidžbu usmenom predajom, te širenje pozitivnog imidža hrvatskog turizma.

Najbolji djelatnici izabiru se u 22 kategorije. Prošlogodišnji dobitnici iz Dubrovnika bili su Anica Daničić domaćica Hotela Bellevue, Željko Soče, recepcioner u hotelu Hilton imperial i Boris Filičić, obrtnik.

 

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[FOTO] BAHAT I NEKULTURAN A gdje nego na sred puta?

Dulist

SUTRA U GOSPINOM POLJU Motociklisti, policija vas poziva na poligon sigurne vožnje

Dulist