Natrag
22.4.2019 08:54

facebook

twitter

google

rss

dulist

AK Dubrovnik Racing klupski prvak Hrvatske!

22.10.2013 @ 10:25 Nikša Miletić Sport

Podijelite:

Automobilistički klub Dubrovnik Racing treći put za redom osvojio je naslov klupskog prvaka Hrvatske.

Potvrda sjajnih ovogodišnjih rezultata momčadi stigla je u na desetoj i posljednjoj ovogodišnjoj brdskoj utrci na Brnistri poviše Omiša proteklog vikenda.

Titulu ukupnog automobilističkog prvaka Hrvatske ponio je Mađar Istvan Kavecz, također član AK Dubrovnik Racing. Dubrovčanima je pripala i titula najboljeg u grupi N (Žarko Knego) i grupi A (Hrvoje Čikor obranio titulu!), kao i u klasi N2 (Đivo Franić), klasi N3 (Žarko Knego) i klasi A6 (Hrvoje Čikor).

– Čestitke svim članovima kluba Dubrovnik Racing, znači ne samo vozačima nego sucima, pratećoj ekipi,mehaničarima i naravno curama i ženama vozača što su se odrekle svojih (vrijednijih polovica) i sve izdržale u 2013 godini, na osvojenom trećem uzastopnom prvenstvu u klupskoj konkurenciji i osvajanju zlatne plakete HAKS-a – pohvalio je svoju momčad predsjednik kluba Dubravko Čikor.

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana