Natrag
21.5.2018 20:41

facebook

twitter

google

rss

dulist

AGROTURIZAM KONAVLE ‘Trganje 2017.’ u Pridvorju

14.9.2017 @ 19:34 Dulist dulist IN
4;4

Podijelite:

Agroturizam Konavle i ove godine organizira manifestaciju tradicionalne berbe grožđa pod nazivom ‘Trganje 2017’ koja će se održati u petak 15. rujna, u kompleksu Franjevačkog samostana Sv. Vlaha u Pridvorju.

Prema programu manifestacije, od 14 do 15 sati u planu je berba grožđa u samostanskom vinogradu, od 15 do 16 sati prerada grožđa na tradicionalan i suvremen način u klaustru samostana, a od 16 do 18 sati težački ručak za sve posjetitelje i zabavni program uz živu glazbu i nastup folklora.

Ovom prilikom će se oživjeti stare običaje i na simboličan, još jednom, pokazati zajedništvo jer će se prikupljanjem grožđa konavoskih vinogradara napraviti zajedničko konavosko misno vino.

U sklopu ovogodišnje manifestacije će se promovirati projekt ‘Poje – otrgnuti dio Konavala’ čija će se prva faza, izložba fotografija mladih konavoskih fotografa Nina Đuraša i Tonija Mostahinića, autorice Olje Ljubišić, predstaviti ovog petka. Završnica projekta će biti u okviru manifestacije ovogodišnjih ‘Mirisa Božića’.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana