Politika

‘AFERE NANOSE POLITIČKU ŠTETU’ Ministar Lovro Kuščević podnio ostavku

Ovog posljepodneva u središnjici HDZ-a održan je sastanak najužeg vodstva stranke na kojemu je premijer Andrej Plenković objavio da je prihvatio ponuđenu ostavku Lovre Kuščevića na mjesto ministra uprave i političkog tajnika HDZ-a, piše Index.hr.

Ministar Kuščević dao je na raspolaganje svoj mandat – i ministra uprave i političkog tajnika HDZ-a.

-Jasno mi je da ova negativna percepcija predstavlja veliki teret i na stranku i na Vladu – rekao je Kuščević.

-Ponosan sam na svoj rad. S istim ću žarom kao i dosad nastaviti rad u saboru, kao županijski vijećnik i kao općinski vijećnik u Nerežišću – rekao je Kuščević

-Ja sam i kao predsjednik Vlade i predsjednik stranke prihvatio tu ostavku i on će napustiti obje dužnosti i vratiti se u Hrvatski sabor – naglasio je Plenković.

Podsjetimo, sada bivši ministar Kuščević u posljednjih se mjesec dana našao u niz afera a vezanih za njegovu imovinu. Bila je tu najprije vila-pašnjak od 350 kvadrata koju 11 godina nije upisao. Zatim, dok je bio načelnik Nerežišća, dobio je dozvolu za gradnju štale, a uskoro je Izmjenama i dopunama Prostornog plana, umjesto štale počeo graditi kuću.

Više pročitajte ovdje.

Pročitajte još

PLENKOVIĆ STIŽE U DUBROVNIK U nedjelju će otvoriti pročistač u Komolcu!

Dulist

PETKA I VILA RAŠICA Srđevci o ‘dobrim ljudima koji poštuju hrvatske zakone’

Dulist

KREĆE U UTRKU ZA PANTOVČAK Vlaho Orepić kandidat za predsjednika

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija