Politika

‘AFERE NANOSE POLITIČKU ŠTETU’ Ministar Lovro Kuščević podnio ostavku

Ovog posljepodneva u središnjici HDZ-a održan je sastanak najužeg vodstva stranke na kojemu je premijer Andrej Plenković objavio da je prihvatio ponuđenu ostavku Lovre Kuščevića na mjesto ministra uprave i političkog tajnika HDZ-a, piše Index.hr.

Ministar Kuščević dao je na raspolaganje svoj mandat – i ministra uprave i političkog tajnika HDZ-a.

-Jasno mi je da ova negativna percepcija predstavlja veliki teret i na stranku i na Vladu – rekao je Kuščević.

-Ponosan sam na svoj rad. S istim ću žarom kao i dosad nastaviti rad u saboru, kao županijski vijećnik i kao općinski vijećnik u Nerežišću – rekao je Kuščević

-Ja sam i kao predsjednik Vlade i predsjednik stranke prihvatio tu ostavku i on će napustiti obje dužnosti i vratiti se u Hrvatski sabor – naglasio je Plenković.

Podsjetimo, sada bivši ministar Kuščević u posljednjih se mjesec dana našao u niz afera a vezanih za njegovu imovinu. Bila je tu najprije vila-pašnjak od 350 kvadrata koju 11 godina nije upisao. Zatim, dok je bio načelnik Nerežišća, dobio je dozvolu za gradnju štale, a uskoro je Izmjenama i dopunama Prostornog plana, umjesto štale počeo graditi kuću.

Više pročitajte ovdje.

Pročitajte još

REZULTATI CRODEMOSKOPA Kome raste, a kome pada popularnost?

Dulist

Šuica dobila podršku odbora EU parlamenta, čestitao joj Plenković

Dulist

Šuica danas na saslušanju pred Europskim parlamentom

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija