Grad

AFERA LAZARETI Vlahušić plaća 8.5 milijuna kuna ‘samovoljnih radova’?!

AFERA LAZARETI Vlahušić plaća 8.5 milijuna kuna 'samovoljnih radova'?!

Da s obnovom Lazareta matematika baš ne štima, DuList je pisao još u prošlom broju, no to svakako nije kraj priče.

Ono što ovih dana izlazi u javnost, ne samo da šokira, već potkrjepljuje činjenicu o kojom smo pisali kako je Grad Dubrovnik za radove na obnovi Lazareta ostao dužan izvođaču radova milijunski iznos. Grad Dubrovnik također u narednom razdoblju planira raspisati još jedan i to pozivni natječaj za radove koji su na Lazaretima, izgleda, većim dijelom obavljeni!

Tko je naručio radove?

Naime, u petak je u Gradskoj upravi pročelnica Upravnog odjela za promet, stanogradnju i razvojne projekte Irena Labaš (SDP) održala sastanak na kojem je trebala dati konkretne odgovore o projektima koji će biti uvršteni u novi proračun Grada Dubrovnika, a za koje je zadužen upravo njezin Upravni odjel. Obnova Lazareta, s kreditnom stavkom u proračunu od 10,5 milijuna kuna bila je nezaobilazna točka tog sastanka budući da bi gradski vijećnici, po prijedlogu gradonačelnika Andra Vlahušića, trebali dignuti ruku za isplatu više od deset milijuna kuna. Spomenimo i to kako je projekt Lazareta, dubrovačkoj je javnosti gradonačelnik Dubrovnika u više navrata prikazao završenim.

Na pitanje zašto se u novom proračunu osigurava više milijunski iznos za Lazarete pročelnica Labaš je svojim sugovornicima objasnila, kako je izvođač radova (tvrtka Monte Mont d.o.o. u vlasništvu Vladimira i Zorana Iličića op.a) ‘svojevoljno, bez naloga Grada Dubrovnika izveo radove u vrijednosti od 8,5 milijuna kuna’.

U TISKANOM IZDANJU DULISTA, KOJI JE OD SRIJEDE NA KIOSCIMA, MOŽETE PROČITATI VIŠE O NASTAVKU AFERE LAZARETI! 

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović