Natrag
23.5.2018 09:09

facebook

twitter

google

rss

dulist

ADRIANA ĐURĐEVIĆ ‘Duje me osvojio svojom dobrotom i jednostavnošću’

8.2.2018 @ 12:22 Dulist dulist IN

Podijelite:

Dubrovkinja Adriana Đurđević u posljednjih nekoliko mjeseci puni medijske stupce, ponajviše zbog ljubavne veze s pet godina mlađim nogometašem Dujom Ćaletom Carom.

Njihova veza započela je prije godinu dana, slučajnim susretom u Zagrebu, kako je otkrila za Story. hr. Duje ju je privukao atraktivnim fizičkim izgledom, ali ju je osvojila njegova ‘jednostavnost, dobrota i pažljivost’. Iako se ne mogu usuglasiti oko toga tko je veći romantičar u vezi, najbitnije im je što jedno drugom ‘odgovaraju po svemu’. Također je istaknula kako joj je smiješno jer se u medijima piše kako su skrivali svoju vezu, no brojne ljubavne objave na njihovim Instagram profilima dokazuju upravo suprotno. Osim toga, njezin Instagram profil privukao je veliki broj pratitelja zbog fotografija na kojima objavljuje svakodnevne modne kombinacije, a kako ističe voli pogledati i što nose Olivia Palermo i Victoria Bechkam.

Adriana je na proljeće diplomirala pravo u Splitu, a prošli mjesec je imala i svečanu promociju. Ovaj mjesec počinje raditi kao odvjetnički vježbenik u odvjetničkom uredu u Zagrebu. ‘Nikada nisam razmišljala o poslu iz snova, jedino sto želim u životu je da zadovoljna i sretna idem na posao, a ne da ujutro kada se probudim osjećam nelagodu, te da pored svog posla imam vremena i za obitelj, a ne da mi se sve svede samo na posao, posao i posao’, objasnila je te dodala kada su u pitanju životni uzori za nju je to jedino i isključivo njezina majka.

Iako neke detalje par želi zadržati za sebe, priznala je kako se veseli ulozi supruge i majke: ‘Mislim da od toga nema ništa ljepše u životu’. Što je još otkrila u razgovoru, možete pročitati ovdje.

Izvor: Story.hr

Live for the moments you can't put into words. #dubrovnik #love

A post shared by adriana đurđević (@adrianadurdevic) on

Sretan i blagoslovljen Božić 🎄❤️ #merrychristmaseveryone #dubrovnik

A post shared by adriana đurđević (@adrianadurdevic) on

☕️ #coffeetime #dailyroutine #stradun

A post shared by adriana đurđević (@adrianadurdevic) on

Baby it's cold outside. ❄️ #letitsnow #love

A post shared by adriana đurđević (@adrianadurdevic) on

..you give me butterflies 🦋 #vjecnipriljepak #enough

A post shared by adriana đurđević (@adrianadurdevic) on

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana