Kultura

69. IGRE Nakon otvaranja i vatrometa slijedi glazbena poslastica

69. IGRE Nakon otvaranja i vatrometa slijedi glazbena poslastica

Tradicionalno nakon svečanog otvaranja 69. Dubrovačkih ljetnih igara i spektakularnog vatrometa, u utorak, 10.srpnja 2018., u organizaciji Grada Dubrovnika i Turističke zajednice grada Dubrovnika, za sve Dubrovčane i njihove goste, ispred crkve sv.Vlaha s početkom u 22.30 sati, održat će se koncert Četiri tenora.

Ovi izuzetni hrvatski vokali ( Đani Stipaničev, Marko Škugor, Vladimir Garić i Marko Pecotić ) prava su poslastica za sve ljubitelje dobre glazbe, te će zasigurno učiniti Dubrovačku noć još posebnijom.

Đani Stipaničev, Marko Škugor, Vladimir Garić i Marko Pecotić svoj su prvi nastup imali u travnju 2016. kao gosti na koncertu klapama u Lisinskom. Oduševili su publiku koja ih je ispratila stajaćim ovacijama te je interes za Četiri tenora naprosto buknuo, postali su prava atrakcija profinjenog glazbenog izričaja kojeg je publika itekako željna. Publiku oduševljavaju arijama, kanconama i evergreenima kao što su ‘O Sole Mio’, ‘Nessun Dorma’, ‘Grande Amore’, ‘Funiculi Funicula’, ‘Canzone per te’ te domaćih standarda poput Cocine ‘Vilo moja’, Oliverove ‘Cesarice’, Robićevih ‘Golubova’, ‘Zvona moga grada’ Vice Vukova i mnogim drugim.

Pročitajte još

ZAPOČELO DUBROVAČKO GLAZBENO PROLJEĆE Puna crkva Male Braće na prvom koncertu

Dulist

DUNJALUK U LAZARETIMA Sevdah za one koji misle da ga ne vole

Dulist

NOVA IZLOŽBA U FLORI ‘Uništenje’ Josipe Vlašić

Ivana Mijić Vulinović