Natrag
23.2.2019 06:05

facebook

twitter

google

rss

dulist

55-godišnjak krivotvorio diplomu

11.7.2013 @ 11:35 Baldo Marunčić Crna kronika
Podijelite:

U Službi kriminalističke policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjakom, osumnjičenim za kaznena djela krivotvorenje isprave i ovjeravanje neistinitog sadržaja.

Njega se sumnjiči da je nabavio lažnu diplomu fakulteta u Sarajevu o stečenom visokom obrazovanju za inženjera u prometu, izdanu 1991. godine te je 2005. godine u nadležnom uredu Dubrovačko-neretvanske županije dao upisati u svoju radnu knjižicu.

Radnu knjižicu je zatim u vremenu od 1. listopada 2009. do  sredine 2011. u više navrata koristio radi ishodovanja raznih dozvola čime je u pogledu svoje naobrazbe doveo u zabludu nadležna tijela. Također ga se sumnjiči da je pribavio krivotvorenu potvrdu o provjeri vjerodostojnosti diplome.

Protiv 55-godišnjaka slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana