Zanimljivosti

40 tisuća fotografija, preko 100 tematskih albuma… Sve je to rad vrijedne grupe ‘Dubrovnik nekad’

40 tisuća fotografija, preko 100 tematskih albuma... Sve je to rad vrijedne grupe 'Dubrovnik nekad'

Facebook grupa Dubrovnik nekad, posvećena povijesti našeg Grada, itekako se može pohvaliti uspješnim radom kroz proteklih osam godina. Administrator ove vrijedne grupe gospar Ivo Batričević pohvalio se tako statističkim podacima koji pokazuju zaista impresivan angažman članova. Uskoro se približavaju i brojci od gotovo 40 tisuća postavljenih slika.

-Bili smo uspješni u vrijeme najjače izolacije te smo napravili akciju postavljanja slika ‘izazov prihvaćen’ te sam osobno postavio prvih šest mojih slika i došlo je do brojke od 500 postavljenih slika za tu akciju – istaknuo je Batričević te je priložio detalje o posjećenosti i aktivnosti u grupi.

-Omjer ženske prisutnosti ustaljen je na 57 posto,  muške s 43 posto. Za vrijeme korone ipak smo pustili u grupu 33 osobe, a ali na žalost smo odbili 108 osoba. To radimo iz jednostavnog razloga jer nam nije bitna masovnost članova već nam je bitno da su članovi svakodnevno u grupi te nam je bitna kvaliteta članstva koji su zainteresirani za temu naše grupe. Promet u grupi se ustalilo na 38 000 ulazaka za 28 dana što znači da u prosjeku imamo 1357 ulazaka dnevno. Ovom statistikom za 28 dana otkrivamo da se jako puno pregledavaju albumi te od 2557 članova u grupi su postavljanjem slika, komentiranjem, lajkanjem i pregledavanjem slika na zidu i u albumima bila aktivna 2233 člana. To nam otkriva da samo 324 člana nisu bila aktivna u grupi. To je nevjerojatno dobar rezultat rada grupe te sad i sami možete zaključiti zašto ne primamo previše članova jer smo postigli da su skoro svi članovi grupe aktivni pa makar i pregledavanjem slika. Bravo za sve članove grupe! – napisao je Batričević, a u komentarima je otkrio još neke zanimljive pojedinosti.

Tako će uskoro imati 102 tematska albuma u kojima u prosjeku stane između 386 i 410 slika.

-Svih ovih godina od siječnja 2012. godine smo svakodnevno aktivni te nam je npr. srednjak postavljanja na dnevnoj bazi za prvih 6 godina 12,77 postavljenih slika dnevno, a u komentarima te slike nije moguće ni izbrojat’. Bravo, bravo, bravo. Znači 100 albuma po 400 slika u svakom albumu je okrugla brojka od 40 000 postavljenih slika. Inače, kad počne sezona kupanja onda promet u grupi počinje opadati, a 10. rujna se vraćamo u normalu i tako svaku godinu. Užitak je raditi s vama – zaključio je Ivo Batričević.

Pročitajte još

ODNOSI S JAVNOŠĆU U ONLINE OKRUŽENJU Nastupno predavanje Romane John

Dulist

STON ĆE ‘GLUMITI’ DUBROVNIK Snima se dokumentarno-igrani film ‘Kralj Tvrtko’

Dulist

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist