Natrag
19.4.2019 02:37

facebook

twitter

google

rss

dulist

33. NAGRADA Još jednom BRAVO za ‘Ne gledaj mi u pijat’ i Nikšu Butijera

22.3.2018 @ 19:19 Dulist dulist IN
2;2

Podijelite:

Ne gledaj mi u pijat / Quit Staring at My Plate, domaći film u kojem glumi i Dubrovčanin Nikša Butijer, osvojio je još jednu nagradu – onu za najbolji međunarodni igrani film na Beirut International Women Film Festivalu.

– Ponosno možemo napisati da smo osvojili ukupno 33 nagrade na međunarodnim festivalima! 😀 – rekla je ekipa iza filma, koji zaista osvaja i publiku i nagrade gdje god se prikaže. Sjajno!

Podsjetimo, ‘Ne gledaj mi u pijat’ redateljice Hane Jušić film je o odrastanju i obiteljskim odnosima. Junakinja filma je Marijana Petković (Mia Petričević), čija se svakodnevica odvija isključivo oko njezine obitelji. Marijana, njezin dominantni otac (Zlatko Burić), neodgovorna majka (Arijana Čulina) i usporeni brat (Nikša Butijer) žive doslovno jedan na drugome u minijaturnom stanu, međusobno se dovodeći do ludila.

Film ‘Ne gledaj mi u pijat’ nastao je u produkciji zagrebačke tvrtke Kinorama, u koprodukciji s tvrtkom Beofilm (Danska) i Hrvatskom radiotelevizijom. Razvoj i proizvodnju podržao je Hrvatski audiovizualni centar, a proizvodnju Danski filmski institut i nadnacionalni europski fond Eurimages.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana