DuList IN

2CELLOS Ružu će čuvati Stjepan jer voli cvijeće više od Luke

2CELLOS

Zbog velike turneje u Japanu 2CELLOS nisu mogli prisustvovati dodjeli Večernjakove ruže u zagrebačkom HNK. Umjesto zaposlenog i svjetski popularnog dvojca violončelista Stjepana Hausera i Luke Šulića na dodjelu je došla njihova prijateljica Anamarija Stišćak i primila njihovu Ružu koju su osvojili u kategoriji glazbenika godine, piše Večernji List

Ne znaju gdje su im nagrade

– Super je što smo dobili nagradu. Uvijek je lijepo dobiti priznanje od publike jer nas to potiče da se i dalje trudimo – rekao nam je Stjepan i požalio se kako zbog koncerata i nastupa diljem svijeta gotovo nikad nemaju priliku sudjelovati na dodjelama nagrada. Zato smo se potrudili dostaviti im nagradu u Stjepanovu rodnu Pulu, gdje su dečki u ponedjeljak u psihijatrijskoj bolnici snimali novi spot.

– Sad konačno imamo u rukama i nagradu koju smo osvojili jer su gotovo svi naši Porini i ostale nagrade koje smo dobili završili ni sami ne znamo gdje, tako da je ovo jedna od rijetkih nagrada koja je došla u naše ruke, hvala na tome – rekli su glazbenici.

Dvojbe oko toga na čijoj će polici Ruža zauzimati vidljivo mjesto nije bilo i dogovor je brzo postignut.

– Ruža će ostati kod mene doma u Puli. To je moje omiljeno cvijeće, a Luka baš i nije neki ljubitelj cvijeća pa je bolje da Ruža ostane kod mene. Uvijek sam htio dobiti ružu, jer je to cvijet koji obično dobivaju djevojke, ali ne i dečki. Sad mi se želja ostvarila – objasnio je Hauser.

Zašto su snimali spot u psihijatrijskoj bolnici u Puli Stjepan nam nije htio otkriti, ali kaže da su se on i Luka sasvim dobro osjećali u ulozi bolesnika.

– Dobro smo se snašli, nismo se osjećali neobično u luđačkim košuljama – kaže.

Za odmor od turneje po Japanu, za koju kažu da im je bila najveća dosad, imali su samo tjedan dana jer već su danas odletjeli za Las Vegas.

– Već smo nastupali u Vegasu. S kockanjem nisam imao doticaj, ali mislim da je Luka pokušao i izgubio sve, sva sreća, na vrijeme se opametio i prestao kockati – u šali kaže Hauser.

Njihova turneja nastavlja se zatim u Los Angelesu, Koreji i Australiji, a doživljaji iz Japana još su snažni.

– Bila nam je to jedna od najvećih turneja, nastupili smo u najvećim koncertnim dvoranama i svugdje smo bili rasprodani. Bilo je zbilja fenomenalno – oduševljeno priča Stjepan.

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist