Natrag
21.3.2019 11:40

facebook

twitter

google

rss

dulist

14 dana jednim trakom magistrale

11.4.2012 @ 13:17 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Zbog radova na tunelu za TS Srđ zatvorit će se jedan trak magistrale pa će se promet odvijati uz pomoć semafora.

Kako navode iz gradske uprave, tvrtka Hidroelektra, izvođač radova na trafostanici Srđ je izvijestila da će sukladno suglasnosti Hrvatskih cesta u četvrtak, 12. travnja 2012. iz sigurnosnih razloga zatvoriti sjeverni vozni trak na Državnoj cesti D-8 u dužini od 80 metara između dva ugibališta koja se nalaze na rubovima zone gradilišta. Promet će se na toj dionici odvijati naizmjenično jednosmjerno južnim trakom i regulirati semaforima.

Ovakav režim regulacije prometa se uvodi zbog probijanja predusjeka tunela te se sigurnosni pojas gradilišta mora izmaknuti od ruba ceste na sjeverni trak. Privremeni režim prometovanja će trajati 14 dana, do 26. travnja, a u navedenom razdoblju opisana će regulacija važiti 24 sata na dan.

Vozači se mole za razumijevanje i strpljenje, a preporučuje se korištenje obilaznog pravca preko Rijeke dubrovačke i Brgata kada je to moguće.
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana