Natrag
19.2.2019 14:11

facebook

twitter

google

rss

dulist

12 dana bez prekida u sustavu fiskalizacije

12.1.2013 @ 17:24 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Porezna uprava u prvih 12 dana provođenja Zakona o fiskalizaciji zaprimila je čak 41.158.190 zapisa za račun od strane 13.655 različitih OIB-a, te 30.593 zapisa za poslovni prostor od 9.127 različitih OIB-a.

– Želimo naglasiti da od samog početka produkcijskog rada pa do danas nije bilo niti jednog prekida u radu sustava fiskalizacije, niti je sustav radio otežano na bilo koji način – poručuju iz Porezne uprave.

Naime, Porezna uprava na dnevnoj bazi ima potpuni uvid u broj zaprimljenih računa, broj obveznika fiskalizacije koji ih izdaju te broj poslovnih prostora koji se spajaju na server Porezne uprave.

A porezni inspektori i noćas su imali pune ruke posla obilazeći noćne klubove na području Hrvaske. Prema podatcima Porezne Uprave u Dubrovniku su četiri inspektora obavila 5 nadzora, no nisu pronađene nikakve nepravilnosti.  

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana