DuList IN

ZVIJEZDA JUVENTUSA U Dubrovniku ljetuje i Sami Khedira!

ZVIJEZDA JUVENTUSA U Dubrovniku ljetuje i Sami Khedira!

Coral Beach Club u Dubrovniku je iznimno popularan ovih dana!

Osim hrvatskog repreentativca Marka Pjace, koji je uživao na plaži protekli tjedan, klub je posjetio i Sami Khedira, zvijezda Juvenusa. Uživao je s bratom i prijateljima, a iskoristio je posjet klubu i kako bi se slikao sa vlasnicom, Nikolinom Feller.

Sami Khedira je njemački nogometaš tuniških korijena, čija je karijera započela u TV Oeffingenu, a 1995. se istaknuo na jednom turniru te ga je skaut VfB. Stuttgarta doveo u tamošnju omladinsku školu.

U klubu je prošao sve starosne kategorije te je nastupao za drugu momčad kluba, prije nego što je 2006. postao članom prve momčadi VfB. Stuttgarta. Khedira je debitirao za klub 1. listopada 2006. na utakmici protiv berlinske Herthe. Svoja prva dva prvenstvena gola postiže 29. listopada iste godine, na utakmici protiv Schalkea 04.

29. siječnja 2007. sa Stuttgartom potpisuje prvi profesionalni ugovor, koji je vrijedio do lipnja 2009. Njegov drugi značajni korak u karijeri bio je prelazak u Real Madrid za nepoznat iznos transfera, a u klubu mu je dodijeljen dres s brojem 24, kojeg već iduće sezone mjenja u dres s brojem 6.

U lipnju 2015. Khedira prelazi u talijanski klub Juventus bez odštete od Reala, navodi se na Wikipediji.

Foto: Coral Beach Club

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist