Natrag
23.2.2018 13:49

facebook

twitter

google

rss

dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA Grmoja prisegnuo za vijećnika, Kleškovića zamijenio Giljača

7.7.2017 @ 11:20 Andrea Falkoni Račić Županija
5;5

Podijelite:

Prva radna sjednica Skuštine Dubrovačko-neretvanske županje započela je u 11 sati, a na njoj je prisutno 38 vijećnika.

Došlo je i do promjena u vijećničkim klupama. Naime, vijećnik s liste Mosta, inače Srđevac Leo Klešković stavio je svoj vijećnički mandat u mirovanje, a kao zamjenik prisegu je potpisao Marko Giljača. Danas je prisegu potpisao i Mostovac Nikola Grmoja, koji nije bio na konstituirajućoj sjednici, a ponovno se u vijećničkim kupama nije pojavio Vlaho Orepić, koji tako ni ovog puta nije potpisao prisegu.

Most je zatražio skidanje s dnevnog reda točke programa župana za ovaj četverogodišnji mandat, a župan je istaknuo kako on nije obvezujući, o njemu se ne glasuje, ali smatra da je dobro da predstavničko tijelo točno zna što radi župan i da se vidi da je program ono o čemu se govorilo u preizbornoj kampanji.

Mostov prijedlog nije prošao.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana