Sport

‘ZLATNI ORLANDO’ 47 medalja Jugaša!

'ZLATNI ORLANDO' 47 medalja Jugaša!

Četrnaest zlatnih medalja osvojili su plivačice i plivači PK Juga na međunarodnom plivačkom mitingu ‘Zlatni Orlando’, koji je proteklog vikenda u organizaciji PK Juga održan na bazenu u Gružu.

PK Jug predstavljalo je 84 natjecatelja, od čega 30 plivačica i 54 plivača, koji su osvojili ukupno 47 medalja, i to 14 zlata, 17 srebra i 16 bronci. Najuspješniji Jugov plivač je bio Mihael Vidojević, koji je isplivao šest medalja (4 zlata i 2 srebra), dok je najuspješnija plivačica bila Frane Miloslavić s pet medalja (2 zlata, srebro i bronca). Šest medalja osvojili su i Mario Šurković (2 zlata, 3 srebra i broncu) te Marko Baletin (2 zlata, 3 srebra i broncu).

Dominik Duždević isplivao je četiri medalje (3 srebra i broncu), kao i Katarina Matović (zlato, srebro i 2 bronce), a Đivo Matović tri medalje (2 zlata i srebro), koliko je isplivala i Ivana Maleš (srebro i 2 bronce). Ana Lučić osvojila je dvije medalje (srebro i broncu), kao i Paula Garbin, Filip Zalović i Katarina Benić (svi po dvije bronce). Đivo Damić osvojio je jedno zlato, Luka Đurović jedno srebro, a Ivan Zeko jednu broncu.

Na mitingu je u 16 pojedinačnih disciplina i pet uzrasnih kategorija (od seniora do mlađih kadeta) nastupilo ukupno 367 natjecatelja iz 25 klubova iz Albanije, BiH, Crne Gore i Hrvatske.

Pročitajte još

TRON EUROPE PRIPADA HRVATICI Matić prvakinja, Cvjetko brončana, Oberan upisala pobjedu i poraz

Dulist

MALONOGOMETNA LIGA Square poražen u Omišu

Dulist

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist