DuList IN

ZADNJI DAN GOOD FOOD FESTIVALA Drugi načini pripreme ribe i cocktail show na Stradunu!

ZADNJI DAN GOOD FOOD FESTIVALA Drugi načini pripreme ribe i cocktail show na Stradunu!

Marina Žibert Ercegović, chef i vlasnica poznatog dubrovačkog restorana ‘Sesame’ priprema za nedjelju pravu malu gastronomsku poslasticu.

U posebnoj atmosferi Sesamea, točno u podne kušajte druge načine spravljanja ribe. U večernjim satima na Stradunu završit će prvo izdanje Good Food Festivala Dubrovnik s cocktail showom i DJ-om.

Što će pripremati Marina Žibert Ercegović, chef i majstorica „Cordon Bleu“  škole  i vlasnica restorana Sesame? Mariniranje je izvorno bila metoda konzerviranja mesa ili ribe, a riba se marinirala s onim što su posjedovali – dobro maslinovo ulje, ružmarin, češnjak, limunov sok, domaći vinski ocat.

Organizatori stoga pozivaju u restoran Sesame, u neposrednoj blizini Pila, gdje će Marina Žibert Ercegović ispred gledatelja prezentirati  specijalitete na ‘druge’ načine pripremljene ribe. Kušajte, zabavite se i ponešto naučite uz čašu dobroga vina u Sesamu uz kotizacija od 50 kn koja uključuje kušanje i čašu vina.Informacije i rezervacije: 020 412 910.Rezervacije je moguće izvršiti do subote, 25. listopada u 12 sati.

Na Stradunu s početkom u 20 sati završni je dio festivala Good Food Dubrovnik 2014. Uz cocktail – show, ugostiteljski objekti La Bodega i Caffe bar Cele ponudit će izbor koktela po dvostruko nižim cijenama.

Iskoristite priliku i organizirajte nedjeljni objed u jednom od 28 restorana s posebnim jelovnicima , te za svega 100 kuna zaista imate prilike probati odlične specijalitete – od onih japanskih, naših tradicionalnih mediteranskih do ‘fusion’ kuhinje koje za vas prigotovljavaju vrijedne ruke dubrovačkih chefova.

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist