DuList IN

Vrhunska ponuda torbi i donjeg rublja – Carpisa i Yamamay

Vrhunska ponuda torbi i donjeg rublja - Carpisa i Yamamay

Trgovina u kojoj se nalaze oba brenda otvorila je u četvrtak svoja vrata u trgovačkom centru Sub city i razveselila sve ljubitelje torbi, modnih dodataka i donjeg rublja.

Zahvaljujući odličnom omjeru cijene i kvalitete te prepoznatljivom talijanskom dizajnu, Yamamay i Carpisa postali su omiljeni brendovi i u Hrvatskoj. U novoj trgovini, koju možete pronaći u prizemlju novog Sub city centra, možete pronaći nove komade iz jesenskih kolekcija.

Novu jesensku kampanju Carpise, omiljenog talijanskog brenda modnih dodataka, krasi jedna od najseksipilinijih žena svijeta, poznata glumica i modna ikona Penelope Cruz. Penelope se savršeno snašla u ulozi brend prezenterice kao elegantna žena koja savršeno predstavlja duh Carpise te talijanski dizajn. U ponudi su različiti modeli torba, novčanika, modnih dodataka kao i velik izbor visokokvalitetnih kofera izrađenih od raznih materijala.

Yamamay jesenska kolekcija otkriva svoju zavodljivu stranu. Misija je “osvojiti srce Yamamay žene”. Čipka, klasična tkanina i posebne mrežice za donje rublje inspiracija su ženama. Optički uzorci i crno-bijeli grafički elementi stvaraju dinamične kontraste na haljinama, suknjicama, kardiganima te pomažu u oblikovanju drugih stilova. Čipka, prava zvijezda nove kolekcije, ukrašava nježnu žensku kožu i daje senzualan dojam. Yamamay se u jesenskoj kolekciji poigrava s detaljima od čipke koji su aplicirani na donje rublje, steznike i spavaćice – upravo to naglašava elegantnost, sofisticiranost i seksipil žene.

Posjetite novootvorenu trgovinu i uvjerite se u visoku kvalitetu, vrhunski talijanski dizajn i široku ponudu ovih brendova.

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist