Natrag
18.11.2017 12:58

facebook

twitter

google

rss

dulist

VRDOLJAK PODRŽAO VLAHUŠIĆA I DUJMOVIĆA ‘Imaju niz pobjeda, ali i još puno posla’

28.7.2016 @ 11:23 Baldo Marunčić Politika
8;8

Podijelite:

Nudimo hrvatskim građanima u idućem mandatu prvenstveno vjerodostojnost, stabilnost i rezultat. Imamo tri fokusa: obrazovanje kroz nastavak kurikularne reforme, povećanje plaće kroz poreznu reformu te još jači poticaj investicija za otvaranje novih radnih mjesta – izjavio je predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak na jutrošnjoj konferenciji za medije u Dubrovniku.

-Odluka da Valentin Dujmović i Andro Vlahušić ne budu na listi za Sabor je odluka dubrovačkog HNS-a. Imaju niz pobjeda, ali još puno toga trebaju napraviti u Dubrovniku i Dubrovačko-neretvanskoj županiji – rekao je Vrdoljak.

-U Dubrovniku imamo iznimno snažnu organizaciju, ali i u ostatku županije imamo prilično opasnu ekipu. U nekoliko sredina dolazimo preuzeti vlast. Ne pokušati, nego preuzeti. Naš je plan sve dobro što je napravljeno u Dubrovniku prenijeti na županijsku razinu – rekao je predsjednik županijske organizacije HNS-a Dubrovačko-neretvanske županije Valentin Dujmović.

-Što se tiče liste Narodne koalicije za parlamentarne izbore, u dogovoru s predsjednikom stranke i gradonačelnikom Dubrovnika odlučio sam povući kandidaturu za listu. Za devet mjeseci bit ćemo u lokalnoj kampanji, a ja nikako ne bi podnio ne biti dio toga, ne biti dio pobjede u Dubrovniku 2017. godine – objasnio je Dujmović.

-Nastavit ćemo gdje smo stali prije godinu dana. Ovih godinu dana bilo je izgubljeno na više razina: od terminala u Gružu do 110 stanova i 50 zemljišta za branitelje u Mokošici. Želimo da se razvije još ovakvih sredina poput Dubrovnika, koje će biti useljeničke, samo u gradu je 3000 ljudi iz Slavonije i Dalmacije. Također, dramatično mijenjamo izvoznu strategiju u gradu, od jeftinog i globalnog do skupog i lokalnog – izjavio je predsjednik gradske organizacije HNS-a Dubrovnik Andro Vlahušić.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana