Kultura

VODIMO VAS ‘Mate s onoga svita’ ponovo igra!

Mate s onoga svita

‘Mate s onoga svita’ se vratio u Kazalište Marina Držića! Očekuje vas s mnoštvom domišljatih spletki i humorom koji pršti iz svakog od živopisnih likova. Tekst Jasena Boke u režiji Zorana Mužića igra se 16. i 17. listopada u 20 sati. 

Stoga vas u suradnji s Kazalištem Marina Držića vodimo na izvedbu 16. listopada! Pošaljite nam Vaše ime, prezime i kontakt, pa možda baš vi osvojite dvije ulaznice za izvedbu… Inače, za obje izvedbe poseban popust imaju dubrovački umirovljenici.

Predstava o oštroumnom seoskom mladiću koji se vraća iz Njemačke s bauštele je u protekloj sezoni oduševila i nasmijala mnoge. Kombinacija humoreske i kabareta u kojemu dominira zabavna glazba Mate Matišića se pokazala kao odlična kombinacija. Mudrijaš Mate iz scene u scenu nailazi na pregršt osobnosti i karaktera koji su tako dobro poznati na ovim prostorima.

Igraju: Branimir Vidić Flika, Glorija Šoletić, Izmira Brautović, Zdeslav Čotić, Edi Jertec, Petra Kovačić, Hrvoje Sebastijan, Mirej Stanić, Boris Matić, Nika Burđelez, Emerson de Souza Cruz.

Rezervacije na tel. 321 088 ili na e-mail: kmd.blagajna@gmail.com

Pročitajte još

ZAPOČELO DUBROVAČKO GLAZBENO PROLJEĆE Puna crkva Male Braće na prvom koncertu

Dulist

DUNJALUK U LAZARETIMA Sevdah za one koji misle da ga ne vole

Dulist

NOVA IZLOŽBA U FLORI ‘Uništenje’ Josipe Vlašić

Ivana Mijić Vulinović