Sport

VIDEO/FOTO ‘Bota Mojo’ Mara Mihočevića pobjednik Dubrovnik Big Game Cupa!

VIDEO/FOTO 'Bota Mojo' Mara Mihočevića pobjednik Dubrovnik Big Game Cupa!

Brod ‘Bota Mojo’ Mara Mihočevića pobjednik je Međunarodnog kvalifikacijskog natjecanja u Big Game ribolovu ‘Dubrovnik Big Game Cup 2015.’, koje se u akvatoriju Dubrovnika održalo od 12. do 15. kolovoza.

Da je na ovom natjecanju raspoložen za prave stvari Mihočević je pokazao još jučer kad je jedini završio drugi natjecateljski dan s dvije puštene tune. To mu je, doduše, donijelo plasman u skupinu četiri drugoplasirana broda iza prve ‘Adrie’ Dragana Čora, ali je zato danas Mihočević bio jedan od tek dvojice koji su se na kraju dana uopće mogli pohvaliti ulovom.

Zanimljivo, Mihočeviću je najprije uhvatio ribu na štap ali mu je otpala, ali je u drugom pokušaju bio uspješan te preuzeo vodstvo u ukupnom poretku (735 bodova). Naime, ni do danas prvoplasiranom Draganu Čoru, niti drugim konkurentima danas nije grizla. Osim ‘Bota Moja’, danas je još ‘Mamato’ Roberta Prčana prijavio uspješan ulov (puštena tuna za prve bodove na natjecanju).

‘Adria’ Dragana Čora tako je zauzela drugo mjesto u ukupnom poretku (564 boda), dok su se od trećeg do petog mjesta s 490 bodova smjestili ‘Lunjo’ Jure Volarevića, ‘Iglan’ Andrije Gudeljevića i ‘Ludo more’ Hrvoja Pinčevića.

‘Mahi Mahi’Slovenca Draga Jerneja ostao je na jučerašnjem šestom mjestu s 359,3 boda. Jernej je ujedno i vlasnik najtežeg ulovljenog primjerka, za lampugu od 7,6 kilograma ulovljenu još prvi dan.

Od 7. do 11. mjesta (245 bodova) smjestili su se ‘Sveti Vlaho’ Stjepana Ivanovića, ‘Dream team’ Pera Kmetovića, ‘Neoplanta’ Nebojše Šaponića, ‘Servantes’ Mara Sekule, ‘Lopud’ Antuna Perčina i ‘Mamato’ Roberta Prčana.

Bez ulova i bodova ostali su ‘El Parton’ Jakova Begovića, ‘Gospari’ Srećka Bana, ‘Mister Nu Fishing Team’ Ivana Lončara, ‘Regin’ Gorana Bebića, ‘Mondo’ Ivana Vuletića, ‘Norma’ Sanela Zubovića, ‘Baldoni’ Balda Kraljevića te ‘Primorac Team’ Iva Jerinića.

Maro Mihočević, Pero Šare, Nikola Kaštelan i Zlatko Papak, ekipa broda ‘Bota Mojo’, zajednički su podigli prijenosni pokal pobjednika ‘Dubrovnik Big Game Cupa’ u subotu navečer na brodu Karaka.

Na svečanosti dodjele nagrada zbrajali su se dojmovi s trodnevnog natjecanja. Naravno, najtraženiji za čestitke bili su pobjednici.

– Oduševljeni smo. Ni mi sami nismo očekivali pobjedu. Nadam se da ćemo slaviti i iduću godinu. Dobili smo i pozivnicu za Kostariku i očekujemo da će i tamo biti dobro – rekao je Pero Šare u ime pobjedničke ekipe.



Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist