Sport

VEČERAS SPEKTAKL “Uz navijače, Split može ‘pasti’!”

VEČERAS SPEKTAKL “Uz navijače, Split može ‘pasti’!”

Sve je spremno za večerašnju festu futsala koja se igra u dvorani Gospino polje!

Splitski gigant, najtrofejniji hrvatski klub, MNK Split Tommy stiže u Gospino polje u sastavu sa čak osam reprezentativaca i na trenerskoj poziciji sa Matom Stankovićem, izbornikom Hrvatske reprezentacije!

U dubrovačkom sastavu nema nepoznanica, sve je jasno  ide se dvjesto posto i ‘na glavu’ – po pobjedu! Odlična vijest za Square je da su povratnici u sastav Ante Daničić i Denis Hasanović, dodatni igrači koji uvelike pomažu u rotaciji sa svojom agresivnosti.

– Znamo svi kako je to sve ispalo u polufinalu Kupa. Nažalost nisam radi tog drugog žutog mogao pomoći svojoj ‘klapi’ u finalu. Gledajte, život ide dalje, sad igramo protiv Splita u prvenstvu, nova sezona, imamo svoje ciljeve pa tako i imperativ da im vratimo za poraz u finalu! – riječi su Hrvoja Cvjetkovića, jednog od glavnih igrača MNK Square.

S druge strane aktualni osvajač Kupa u Dubrovnik stiže u najjačem mogućem sastavu. Tako će u Gospino polje doći reprezentivci Hrvatske, vratar Ivo Jukić, Jakov Grcić, Nikola Pavić, Franco Jelovčić, Josip Suton, Saša Subotić, Alen Protega te Alen Fetič, slovenski reprezentativac.

– Radi se o kvalitetnoj momčadi sa još boljim pojedincima. Osovina reprezentacije kojoj jedino nedostaje naš Dario Marinović i Tihomir Novak. Godinama igraju skupa, istaknuo bih među svom navedenom ‘elitom’ i Nikolu Pavića, prošlogodišnjeg najboljeg strijelca Prve lige, dakle na svim pozicijama imaju vrhunske igrače – dodao je Cvjetković.

Navijači su za ovu festu futsala napravili povijesnu koreografiju na tribinama, pa s toga ovim putem molimo sve posjetitelje da ne diraju postavljene papire na stolicama jer svaki  krivi potez ruši izgled jedinstvene koreografije.

– Imamo sigurno najbolju publiku u cijeloj Hrvatskoj. Vjerujem da će kao i do sada pokazati zašto su upravo oni najbolji navijači i naš veliki 6. igrač. Uz njih je sve lakše, dajemo zadnji atom snage, a vjerujem da će uz naše najbolje navijače Split ‘pasti’ u Gospinom polju! – zaključio je razgovor Hrvoje Cvjetković.

Molimo sve navijače da poštivaju naznačena uputstva za realizaciju koreografije. Uz povijesnu koreografiju na tribinama dubrovačke dvorane, MNK Square je za sve posjetitelje u poluvremenu osigurao vrijedne nagradne igre!

 

Tekst: MNK Square

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist