Kultura

VEČERAS Plesna rapsodija u Kneževu dvoru

VEČERAS Plesna rapsodija u Kneževu dvoru

Dubrovački simfonijski orkestar u suradnji s Hrvatsko-ruskim društvom ‘Umjetnost bez granica’ i baletnim odjelom UŠLS najavljuje koncert pod nazivom ‘Plesna rapsodija’ večeras u 21 sat u atriju Kneževa dvora.

Nastupit će učenice 1., 2., 3., i 4. razreda te pripremnog i 1. pripremnog razreda Osnovne baletne škole uz pratnju glazbenica i glazbenika Elvire Galioulline (violina), Helene Tomašković (klavir), Damira Butigana (trublja), Karmen Pervitić (udaraljke), Đive Franetović Kušelj (flauta) i Adriana Ivičevića (violončelo).

Na programu su među ostalima djela K.S. Hačaturjana (u aranžmanu D. Butigana), P.I. Čajkovskog (u aranžmanu A. Ivičevića), A.F. Goedicka, H. Soderberga, V.A. Gavrilina (u aranžmanu Elvire Galioulline), B. Papandopula, G. Faurea, A. Vivaldija (u aranžmanu K. Pervitić) i druga.

Ulaznice za koncert u petak mogu se kupiti u uredima DSO-a (Slanica) od 9-14 sati radnim danom, online na webu www.dso.hr, u gift shopu Dubravka na Pilama, u KIC-u Luža, u agenciji Perla Adriatica na Pločama, te na ulazu jedan sat prije početka koncerta.

Povlaštene cijene ulaznica za umirovljenike, korisnike Libertasovog pokaza, studente s kulturnom iskaznicom, građane Starog grada, te popust na sve cijene za ostale građane vrijede i za ovaj koncert, a njih možete kupiti samo u uredu DSO-a i na ulazu pred početak koncerta.

Pročitajte još

[FOTO] UNIŠTENJE U FLORI Prva izložba Josipe Vlašić

Dulist

KONCERTI U TAJNIM VRTOVIMA Kvartet Sorkočević ispred Kuće Bukovac

Dulist

ZAPOČELO DUBROVAČKO GLAZBENO PROLJEĆE Puna crkva Male Braće na prvom koncertu

Dulist