DuList IN

VEČER POD ZVIJEZDAMA Massimo oduševio publiku svojim najvećim hitovima

VEČER POD ZVIJEZDAMA Massimo oduševio publiku svojim najvećim hitovima

Jedan od najboljih muških vokala Hrvatske Massimo Savić u utorak navečer održao je ekskluzivni koncert u intimnoj atmosferi dubrovačkog kina Slavica.

U sklopu ljetne turneje ovaj karizmatični pjevač i glazbenik odlučio je posjetiti i dubrovačko područje i tako razveseliti brojne obožavatelje. Inače, Massimo je ovogodišnje radijske top ljestvice osvojio svojim ljetnim hitom ‘Neka ti plove brodovi’.

Tako su na koncertu uz spomenuti hit posjetitelji imati priliku čuti i aktualne hitove ‘1000 ljudi’, ‘1 dan ljubavi’, ‘Ostani tu’, ‘Kladim se na nas’ i ‘Ne dam grijehu na tebe’, a uz to, Massimo je otpjevao i brojne uspješnice nastale tijekom njegove bogate karijere, poput pjesama ‘Suze nam stale na put’, ‘Iz jednog pogleda’, ‘Zar više nema nas’, ‘Dodirni me slučajno’, pa sve do kultnih, starih pjesama poput ‘Sjaj u tami’ i ‘Stranac u noći’.

Dodajmo kako je u pripremi i novi Massimov studijski album koji će se uskoro pojaviti na tržištu, a ljetna koncertna turneja svojevrsna je uvertira u iščekivanje novog albuma.

Pogledajte u našoj fotogaleriji tko je sve uživao u koncertu.

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist