Hrvatska

Valamar Riviera osigurava 200 stipendija za učenike diljem Hrvatske

Valamar Riviera osigurava 200 stipendija za učenike diljem Hrvatske

Vodeća domaća turistička kompanija Valamar Riviera učenicima turističko ugostiteljskih zanimanja kuhar, konobar, slastičar i turističko-hotelijerski komercijalist u cijeloj Hrvatskoj donosi atraktivan program stipendiranja u vrijednosti od 1.000 kuna mjesečno tijekom jedne školske godine, u trajanju od 10 mjeseci.

Čak 200 učenika ima priliku ostvariti pravo na stipendiju ali i mogućnost da odradi kvalitetnu praksu u jednom od Valamarovih objekata i zaposli se u Valamar Rivijeri, koja je prepoznata kao jedan od najvećih i najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj.

Stipendiranje učenika Valamar Riviera osigurava kroz partnersku suradnju s Ministarstvom turizma. Obveza svih stipendista jest da tijekom stipendiranja redovito pohađaju nastavu, upišu godinu i uredno maturiraju. U jednoj od atraktivnih destinacija Valamara – u Poreču, Rapcu, Krku ili Dubrovniku, učenici imaju priliku odraditi kvalitetnu praksu, a po završetku školovanja stječu i pravo na zapošljavanje u Valamaru. Valamar svojim stipendistima iz kontinentalne Hrvatske osigurava i besplatan smještaj i hranu.

Prednost rada u Valamaru je redovno uključivanje u stručna osposobljavanja i programe nagrađivanja te dugoročno povezivanje s poslodavcem kroz status stalnog sezonskog radnika s cjelogodišnjim primanjima i redovnim stažem. Valamar Riviera svojim zaposlenicima pruža mogućnost razvoja karijere putem niza vrhunskih edukacijskih programa – od internog programa razvoja mladih potencijala u F&B zanimanjima do Valamar akademije koja Valamarove kadrove priprema za specijalističke i voditeljske pozicije.

Ovim programom stipendiranja Valamar Riviera mlade u Hrvatskoj želi potaknuti i podržati u odluci da upišu i završe obrazovne programe za ugostiteljsko-turistička zanimanja te osigurati kvalitetnije povezivanje sa srednjim strukovnim i ugostiteljskim školama širom Hrvatske. Kao vodeća domaća turistička kompanija Valamar Riviera ima obvezu podizanja ukupne kvalitete hrvatskog turizma, a time i kvalitete kadrova u ugostiteljstvu i turizmu.

U visokoj sezoni Valamar Riviera zapošljava više od 4.100 ljudi. Gotovo 70 posto sezonskih radnika svake se godine vraća u Valamar, a zadovoljstvo svih Valamarovih zaposlenika potvrđuje i certifikat Poslodavac partner i jedina je turistička kompanija među pet najboljih Poslodavaca partnera u Hrvatskoj.

Učenici, roditelji i nastavnici mogu više informacija o programu stipendiranja pronaći na web stranici www.valamar.com/stipendije, odnosno javiti se na adresu stipendije@valamar.com.

Pročitajte još

TKO PROPUSTI ROK, SNOSIT ĆE POSLJEDICE Ako ste zaštićeni najmoprimac, prijavite se u Registar stanova!

Dulist

MAĐARSKI I TALIJANSKI BORBENI ZRAKOPLOVI Iduća dva mjeseca bi trebali štititi hrvatsko nebo

Dulist

OD PREVLAKE DO ILOKA Biciklistički maraton u spomen ubijenih redarstvenika u Borovu selu

Dulist