Sport

USKRŠNJI JUDO KUP Mladi Konavljani s 11 medalja iz Solina

USKRŠNJI JUDO KUP Mladi Konavljani s 11 medalja iz Solina

Dva konavoska judo kluba, JK Konavle Cavtat te JK Prevlaka Gruda, bila su uspješna na jakom 26. Uskršnjem judo turniru, koji se proteklog vikenda održao u Solinu.

Na turniru je nastupilo oko 450 natjecatelja u 4 uzrasta (U-10, U-12, U-14 i U-16), a Konavljani su nastupili s 18 judoka iz najmlađih uzrasta (od 2010. do 2005. godine) koji su osvojili ukupno 11 medalja.

Zlato su osvojili Antonija Đurković, Dalia Schmuch, Ana Schmuch i Stijepo Drobac, srebrom se okitila Petra Đurković, a brončani su bili Ivano Kutlić, Mauro Butigan, Mihaela Drobac, Dorotea Drobac, Luka Uhodić i Antonia Musladin. Po dvije pobjede, ali ovaj put bez medalje imale su Jelena Schmuch i Nina Banović a još su nastupili Nikola Radonić, Ivan Pavlin, Luka Banović, Marino Grbešić i Dino Degimenedžić.

-Klub čestita svim natjecateljima na uspjehu i uzornom ponašanju, a posebna pohvala ovaj put ide Ivanu Kutliću koji je u najbrojnijoj kategoriji s 30 natjecatelja sa 6 pobjeda i jednim porazom osvojio broncu – poručuju iz JK Konavle Cavtat.

Mlade konavoske judoke na natjecanju su vodili tajnik kluba Niko Đurković i treneri Ella Karamatić i Pero Tuka.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist