Natrag
24.8.2017 07:06

facebook

twitter

google

rss

dulist

UOČI SRAZA SA SZOLNOKIJEM ‘Čeka nas teška utakmica, najbitnije je da nam publika dođe’

27.11.2015 @ 13:21 Dulist Sport
8;8

Podijelite:

Mi očekujemo najtežu utakmicu ove sezone, Szolnoki je momčad koja ima čak deset reprezentativaca, a konkuriraju za najbolju momčad Europe, rekao je u petak u Dubrovniku trener vaterpolo kluba Jug CO, Vjekoslav Kobešćak.

Na konferenciji za novinare povodom utakmice 3. kola LEN Lige prvaka koja je na rasporedu ove subote u bazenu u Gružu Kobešćak je istaknuo kako je riječ o momčadi koja u dosadašnjem dijelu natjecanja nije izgubila.

-Očekujemo tešku, ali kvalitetnu utakmicu. Szolnoki ima šest mađarskih reprezentativaca, tri srpskog i jednog australskog. Naša obrana mora biti na razini, jer se ovakve utakmice ne mogu pobijediti ako nisi najbolji u obrani. Moramo održati dobar kontranapad koji nas krasi ove godine i probati zaustaviti njihove najbolje strijelce -rekao je Kobešćak.

Igrač Juga, Paolo Obradović rekao je kako igra Juga izgleda jako dobro, te dodao kako je najbitnije da u subotu dođe publika koja će ih podignuti u slučaju ikakvih padova. Obradović je kao najopasnijeg igrača Szolnoka izdvojio njihovog centra Gabora Kissa.
– On je izrazito jak na dva metra, u posljednjih 10 godina je u najboljih pet do šest centara, a njihov napad ovisi puno o njemu. Kad njega nema onda je to jedna potpuno druga priča, ali mislim da imamo rješenje i za to – rekao je Obradović.

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana