Sport

UOČI SRAZA SA SZOLNOKIJEM ‘Čeka nas teška utakmica, najbitnije je da nam publika dođe’

UOČI SRAZA SA SZOLNOKIJEM 'Čeka nas teška utakmica, najbitnije je da nam publika dođe'

Mi očekujemo najtežu utakmicu ove sezone, Szolnoki je momčad koja ima čak deset reprezentativaca, a konkuriraju za najbolju momčad Europe, rekao je u petak u Dubrovniku trener vaterpolo kluba Jug CO, Vjekoslav Kobešćak.

Na konferenciji za novinare povodom utakmice 3. kola LEN Lige prvaka koja je na rasporedu ove subote u bazenu u Gružu Kobešćak je istaknuo kako je riječ o momčadi koja u dosadašnjem dijelu natjecanja nije izgubila.

-Očekujemo tešku, ali kvalitetnu utakmicu. Szolnoki ima šest mađarskih reprezentativaca, tri srpskog i jednog australskog. Naša obrana mora biti na razini, jer se ovakve utakmice ne mogu pobijediti ako nisi najbolji u obrani. Moramo održati dobar kontranapad koji nas krasi ove godine i probati zaustaviti njihove najbolje strijelce -rekao je Kobešćak.

Igrač Juga, Paolo Obradović rekao je kako igra Juga izgleda jako dobro, te dodao kako je najbitnije da u subotu dođe publika koja će ih podignuti u slučaju ikakvih padova. Obradović je kao najopasnijeg igrača Szolnoka izdvojio njihovog centra Gabora Kissa.
– On je izrazito jak na dva metra, u posljednjih 10 godina je u najboljih pet do šest centara, a njihov napad ovisi puno o njemu. Kad njega nema onda je to jedna potpuno druga priča, ali mislim da imamo rješenje i za to – rekao je Obradović.

 

Pročitajte još

TRON EUROPE PRIPADA HRVATICI Matić prvakinja, Cvjetko brončana, Oberan upisala pobjedu i poraz

Dulist

MALONOGOMETNA LIGA Square poražen u Omišu

Dulist

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist