DuList IN

UDRUGA MLADIH ORLANDO Ovog vikenda radionica ‘Tehnike snimanja zvuka’

UDRUGA MLADIH ORLANDO Ovog vikenda radionica 'Tehnike snimanja zvuka'

Udruga mladih Orlando organizira radionicu ‘Tehnike snimanja zvuka’ koja će se održati 21. i 22. svibnja od 17 sati u prostorima Kluba Orlando. Drugi dio radionice najavljen je za 28. i 29. svibnja.

Voditelj/moderator radionice bit će Žarko Dragojević.

Glazbeno scenske djelatnosti i autorsko stvaralaštvo iz dana u dan zahvaćaju svaki segment društva. Baš kao što je nemoguće zamisliti kakav bi bio svijet bez zvuka, tako je nemoguće zamisliti kakvi bi bili ti zvukovi da produkcijski alati nisu dosegnuli visoki tehnološki aspekt vrijedan divljenja.

Radionica će se fokusirati na početne korake koji su relativno shvatljivi i onima koji se po prvi put susreću s pojmovima koji su uvriježeni u glazbenoj / filmskoj industriji i profesionalnoj produkciji. Kategorizirat će se procesi i stadiji obrade zvuka koji dovode do završnog snimka koji dolazi na TV, radio postaje, internet kanale i naravno do uha krajnjeg slušatelja ili interesne skupine.

Ovom prigodom Orlando svojim raznolikim programom najavljuje Dane otvorenih vrata udruga koji se obilježavaju od 23. do 25. svibnja.

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist