Sport

U13 DUD BOWL Budućnost svjetskog tenisa u Gospinom polju

U13 DUD BOWL Budućnost svjetskog tenisa u Gospinom polju

 Nakon prvih odigranih mečeva jučer je u Gospinom polju svečano otvoren još jedan DUD BOWL za tenisače u kategoriji do 13 godina.

Mali sportaši najbolji su u svojim zemljama, a u Dubrovniku ih je odlučilo zaigrati 40. Zadan je ritam turniru, a atmosfera se zakuhala u trenutku kada je došlo vrijeme za svečano otvorenje u 19 sati.

Okupljene su svojim nastupom zabavile župske mažoretkinje te samom događaju dale poseban ugođaj, a svojom koreografijom očarale su 40 vršnjaka iz cijelog svijeta. Plesna skupina zaplesala je u ritmu ljetnih hitova u originalnim kostimima, a okupljeni su sa njima rado zaplesali te ih nagradili velikim pljeskom.

Direktor turnira, Pasko Barović uputio je par riječi okupljenima i još jednom zahvalio svima što su popratili ovaj hvalevrijedan turnir.

-Izuzetno sam ponosan na cijeli tim i na ovu djecu i njihove trenere. Ovdje se okupljamo iz godine u godinu sa jednim ciljem, a to je da sport bude motivator ovim mladim ljudima kroz život i njihova postignuća.bMala su to djeca koja su već sada veliki ljudi, a to su prepoznala i velika imena u svijetu tenisa. Brad Gilbert, koji je obilježio najvećim dijelom karijeru neponovljivog Andre Agassija poslao je na ovaj turnir svog najboljeg igrača Tokii Adachia iz Japana – kazao je ponosno Barović.

Dobra atmosfera vlada na terenima Tenis Centra Dubrovnik, a za danas je organizirano i zajedničko druženje za sve sudionike i roditelje besplatno prikazivanje filma u Cinestaru. Svakodnevni se eventi nastavljaju u smjeru druženja i spajanja dubrovačke dječice sa svojom generacijom iz cijelog svijeta kao što su to imali prilike osjetiti mali tenisači u kategoriji do 11 godina prije nekoliko tjedana.

 

 

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist