Crna kronika

U Splitu uhićen jedan od napadača na taksiste, za ostalima se traga

U Splitu uhićen jedan od napadača na taksiste, za ostalima se traga

Policija se u ponedjeljak oglasila o tučnjavi koja je izbila u petak, 28. srpnja na Zvekovici, a nakon prosjeda takista koji su na nekoliko sati blokirali magistralu prema Zračnoj luci.

Naime, kako navode iz Policijske uprave, 28. srpnja oko 11.30 sati na državnoj cesti D-8 u mjestu Zvekovica došlo je do narušavanja javnog reda i mira u kojoj je sudjelovalo više osoba od kojih je jedna osoba zadobila teže, a dvije lakše ozlijede. Nakon ukazane liječničke pomoći u Općoj bolnici Dubrovnik jedna osoba je zadržana na daljnjem liječenju.
Provodeći kriminalističko istraživanje utvrđeno su počinitelji, te je za istima raspisana potraga i poduzete mjere traganja.

Tako je u nedjelju, 30. srpnja na području Splita uhićen 21-godišnjak iz Splita koji je u ponedjeljak priveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske te je protiv njega, dvojice 22-godišnjaka, jednog 29-godišnjaka i jednog 21-godišnjaka, svi iz Splita, podnesena kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela ‘Sudjelovanja u tučnjavi’ iz članka 122. stavak 1. Kaznenog zakona Republike Hrvatske.

Ostali počinitelji su za sada nedostupni, za istima je raspisana potraga i poduzimaju se mjere traganja.

Kako neslužbeno doznajemo najvjerojatnije je riječ o navijačima Hajduka, koji su se to jutro vraćali iz Kopenhagena s utakmice kvalifikacija Europa lige između danskog Brondbyja i splitskih Bilih.

Pročitajte još

[FOTO] MALOLJETNIČKO NASILJE NA PROFILU ‘MOLI SE DUBROVNIK’ Brutalnost s TikToka izašla na ulicu

Nora Di Leo

TUŽAN DAN U DUBROVNIKU Preminuo i Antun Tonći Matković

Dulist

OSTAJE TUGA I PRAZNINA Preminuo Draško Milojević

Dulist