Natrag
20.8.2017 08:06

facebook

twitter

google

rss

dulist

U PONEDJELJAK ‘Skup’ na 68. Dubrovačkim ljetnim igrama

13.8.2017 @ 22:51 Dulist Kultura

Podijelite:

Na tvrđavi Lovrjenac u ponedjeljak 14. kolovoza zaigrat će ‘Skup’ Marina Držića u režiji Ivice Kunčevića u sklopu 68. Dubrovačkih ljetnih igara s početkom u 21.30 sati.

Uspješnica u produkciji Kazališta Marina Držića dosad je oduševila mnogobrojne dubrovčane i goste, a izvedba na DLJI je posebna zbog lokacije i ambijenta predivnog Lovrjenca. O tekstu ‘Skup’ najvećeg dubrovačkog komediografa zapisane su riječi i riječi, a Njarnjas družina uvijek iznova uveseljava i baštini duh Dubrovnika. Stari Skup od novca ne vidi ni Grad ni svoje, ni prošlost ni budućnost, nikakav apsolut!

U zanesenosti i zasljepljenosti dogodit će se mnoge smiješne i neočekivane situacije, a u predstavi redatelja Ivice Kunčevića zaigrat će: Branimir Vidić, Zijad Gračić, Edi Jertec, Izmira Brautović, Nika Burđelez, Hrvoje Sebastijan, Boris Matić, Mirej Stanić, Bojan Beribaka, Toni Kukuljica, Petar Puljić, Ivan Perić i Franjo Gadžić.

Redatelj: Ivica Kunčević, scenografija: Ivica Prlenda, kostimografkinja: Danica Dedijer, skladateljica: Paola Dražić Zekić, dizajner svjetla: Zoran Mihanović, koreografkinja: Zrinka Japunčić

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana