Kultura

‘U FURESTOJ SMO ZEMLJI’ Dijelimo ulaznice za predstavu!

'U FURESTOJ SMO ZEMLJI' Dijelimo ulaznice za predstavu!

DuList u suradnji s Kazalištem Marina Držića dijeli dvije ulaznice jednom čitatelju/ici čitatelju za predstavu ‘U furestoj smo zemlji’ u Teatru Bursa, koja je na rasporedu u subotu 10. veljače u 20 sati te dvije ulaznice jednm čitatelju/ici za predstavu koja je na rasporeu u nedjelju, 11. veljače u 20 sati.

Kao i uvijek, treba biti brz te na našu e-mail adresu info@dulist.hr poslati e-mail poruku s naslovom ‘Kazalište’ te s imenom i prezimenom i s naznakom za dan izvedbe koju želite pogledati.

Podsjetimo, Kazalište Marina Držića na reperotaru izvodi komediju ‘U furestoj smo zemlji’ u subotu i nedjelju, 10. i 11. veljače u 20 sati u Teatru Bursa.

‘U furestoj smo zemlji (monada o dvije mone)’ je tekst Matka Sršena koji je ujedno sam autor i režirao. U podjeli su Mirela Brekalo Popović i Marija Šegvić čiji odnos majke i kćeri će vas nadasve zaintrigrati. Autor/redatelj je o komadu rekao: ‘Ovu komedijicu sam napisao prije više godina i upravo sam je s tom namjerom ‘izvukao iz naftalina’, da se današnje Dubrovkinje i Dubrovčani ni slučajno ne bi mogli u njoj prepoznati’.

Poseban popust na ulaznice za umirovljenike. Informacije i rezervacije na tel. (020) 321 088 ili na e-mail: kmd.blagajna@gmail.com

Pročitajte još

DUNJALUK U LAZARETIMA Sevdah za one koji misle da ga ne vole

Dulist

NOVA IZLOŽBA U FLORI ‘Uništenje’ Josipe Vlašić

Ivana Mijić Vulinović

U ‘Noći tvrđava’ obiđite tri utvrde dubrovačkog fortifikacijskog sustava

Dulist