Natrag
21.10.2017 05:21

facebook

twitter

google

rss

dulist

U Dubrovnik stiže ‘Gangster te voli’

9.1.2014 @ 19:46 Mia Njavro Kultura

Podijelite:

Hrvatska dokumentarna komedija godine, Gangster te voli redatelja Nebojše Slijepčevića, bit će prikazana 6. veljače između ostalih gradova i u Dubrovniku.

Film kreće u istovremenu distribuciju u cjelokupnoj nezavisnoj kino mreži diljem Hrvatske, a moći će ga se pogledati u 30 gradova diljem zemlje, osim u Dubrovniku, u Čakovcu, Daruvaru, Đakovu, Gospiću i Vodicama…

Film Gangster te voli pokazao se miljenikom publike te je na svojoj festivalskoj turneji u regiji više puta osvojio nagrade pubike, a na projekciji u ljetnom kinu Bačvice za vrijeme Festivala mediteranskog filma Split izazvao je nezapamćenu euforiju.

Gangster te voli je komedija o ljubavnim odnosima u Dalmatinskoj zagori. Glavni lik filma je bračni posrednik Nediljko Babić. Prije 25 godina ostavio je posao parketara kako bi se posvetio karijeri za koju je rođen – spajanju usamljenih muškaraca i žena. Brzo se proslavio, zahvaljujući uspješnosti, ali i svom zvučnom nadimku – Gangster.

Za razliku od suvremenih bračnih posrednika, Gangster vjeruje u osobni kontakt. Sve svoje klijente upoznaje osobno kako bi ih procijenio i dao im neke korisne savjete. Kad se 35-godišnja Bugarka Maja obrati Gangsteru za pomoć u pronalaženju muža, čini se da će njen slučaj biti vrlo jednostavan. No, činjenica da je Maja samohrana majka trogodišnjeg djeteta i strankinja, ovaj slučaj pretvara u nemoguću misiju. Ma koliko bili željni da pronađu životnu partnericu, čini se da momci u Dalmatinskoj zagori ne žele Bugarku s djetetom…

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana