Sport

TURNIR HLADNICA Kako je Čokolino u deset minuta 0:3 preokrenuo u 4:3?!

TURNIR HLADNICA Kako je Čokolino u deset minuta 0:3 preokrenuo u 4:3?!

Na turniru na male barice ‘Hladnica 2017.’ na umjetnoj travi ovog vikenda za mjesto u osmini finala razigravali su drugoplasirani i trećeplasirani sastavi skupina.

U subotnjem derbiju razigravanja Wetsfalen je nakon penala prošao Polikliniku Marinmed (1:1, 4:3), dok je Cale d.o.o. s 1:0 bio bolji od Rekreativaca. Bistro Gatto je nakon penala (2:2, 4:3) slavio protiv Grge, a Sektor D je s 2:1 izbacio Crveni Križ.

Nedjelja je donijela još jednu fantastičnu utakmicu, u kojoj je Hospital imao vodstvo 3:0 protiv Čokolina, ali su u zadnjih deset minuta utakmice uspjeli sve prosuti. Čokolino je slavio s 4:3 uz dva pogotka Igora Razuma. Šule Mu Na zaru Bu je s 2:0 izbacio Top Booking, a Salon Mode Atlantik je nakon penala (0:0, 2:1) prošao Strava Team. U posljednjem meču razigravanja pukla je ‘petarda’, jer je Caffe bar Belfast uz dva pogotka Željana Bagovića razbio Atalantu Bergamo.

Na listi strijelaca nakon vikenda u vrhu je prava gužva, jer je čak šest igrača postiglo sedam pogodaka. To su Denis Dilberović (Maximus), Ivo Čuljak (Totalni Promašaj), Maro Kalauz (Bistro Gatto), Hrvoje Stojić (S.S.G.), Tomislav Čagalj (Rekrativci) i Kristijan Jukić (Crveni Križ), s tim da su Dilberović, Čuljak i Kalauz još uvijek u turniru.

I jedna zanimljivost. Nakon što su se organizatori turnira pohvalili kako u 63 utakmice prvog dijela glavnog turnira nije bilo nijednog isključenja te je dodijeljeno tek 28 javnih opomena, u subotnje četiri utakmice vidjeli smo dva crvena (po jedan za Marin Med i Westfalen u međusobnom okršaju/kazna dvije utakmice neigranja) te sedam žutih kartona.

Raspored utakmica do kraja turnira (igra se 2×20 minuta s dva suca):
19. lipnja – ponedjeljak
Osmina finala – 1. dio
19.30 Caffe bar Mirakul – Sektor D
20.30 Konoba Maestral Ston – Salon Mode Atlantik
21.30 Millenium – Cale d.o.o.
22.30 Totalni promašaj – Caffe bar Belfast

20. lipnja – utorak
Osmina finala – 2. dio
19.30 Caffe bar Antika – Čokolino
20.30 Konoba Tomislav – Bistro Gatto
21.30 R.U. Palace – Šule Mu Na Zaru Bu
22.30 Maximus – Westfallen

21. lipnja – srijeda – SLOBODAN DAN

Četvrtfinale se igra 22. i 23. lipnja, polufinale 25. lipnja, a finale 26. lipnja.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist