Sport

TURNIR HLADNICA Čuljak ‘petardom’ ‘poškropio’ Škropec

TURNIR HLADNICA Čuljak 'petardom' 'poškropio' Škropec

Na malonogometnom turniru ‘Hladnica 2017.’ na umjetnoj travi u nedjelju je odigran jedan susret, a u ponedjeljak njih još sedam.

Jedini meč u nedjelju odigrali su Strava Tim i Peline, a završilo je 3:3. Kako su Peline ostale na jednom bodu, nisu se pucali kazneni udarci.

Ponedjeljak je pak donio lavinu pogodaka. Totalni promašaj je sa 7:2 razbio Škropeca, a čak pet pogodaka djelo je Iva Čuljka. Čuljak je na kontu već imao dva gola, a s novih pet probio se u sam vrh ljestvice strijelaca, zajedno s Hrvojem Stojićem iz tima S.S.G., s tim da je S.S.G. ispao iz turnira.

Konoba Tomislav je nakon penala (1:1, 2:1) prošao Cale d.o.o., a u veteranskom susretu Maximus je s 2:0 bio bolji od Danača. Salon mode Atlantik s 5:4 je izbacio S.S.G., a Caffe bar Antika s 3:2 bila bolja od Westfallena.

U meču dana, pravoj malonogometnoj ljepotici, Konoba Maestral Ston je u vrlo neizvjesnom meču s 2:1 slavila protiv Grge.

U utorak je na rasporedu još šest utakmica:
18:30 C.B. BELFAST – MEDVJEDIĆI DOBRA SRCA
19:15 TOP BOOKING – MILLENIUM
20:00 23 – TNT (VETERANI)
20:45 BISTRO GATO – MRTVILO
21:30 GRASSHOPPERS – MAXIMUS
22:15 CRVENI KRIŽ – HOSPITAL

Podsjetimo, drugi krug počinje 17. i 18. lipnja utakmicama šesnaestine finala. Potom 19. i 20. lipnja slijedi osmina finala, a četvrtfinale 22. i 23. lipnja. Polufinale će se igrati 25. lipnja, a finale 26. lipnja.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist