Crna kronika

Trojac benzinom pokušao zapaliti Karocu

Trojac benzinom pokušao zapaliti Karocu

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da su tri muške osobe, starosti od 22 do 24 godine, počinile kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom u pokušaju.

Naime, kako javljaju iz PU Dubrovačko – neretvanske, u petak 4. svibnja, oko 3 sata, nakon zaprimljene dojave da tri muške osobe narušavaju javni red i mir ispred jednog ugostiteljskog objekta u Ulici bana Josipa Jelačića u Dubrovniku, policijski službenici ih nisu zatekli na mjestu događaja.

Međutim, njih trojica su se ubrzo vratili, odnosno nakon što su na benzinskoj postaji kupili kanister benzina, izašli iz vozila, a jedan od njih je s kanisterom benzina krenuo prema ugostiteljskom objektu kada mu je policijski službenik izdao zapovijed da ga odloži na tlo. On se oglušio i prolio dio benzina ispred ulaza objekta, nakon čega je uhićen, kao i ostala dvojica te su dovedeni u prostorije policije na kriminalističko istraživanje. Alkotestom im je izmjereno od 0,69 do 1,37 promila alkohola. Zbog lakših ozljeda, jednom od trojice osumnjičenika je pružena liječnička pomoć.

Kako neslužbeno doznajemo, trojac je pokušao zapaliti narodnjački klub "Karoca".

Po završetku kriminalističkog istraživanje trojica osumnjičenih su predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, nakon čega su jučer, 5. svibnja, u popodnevnim satima, dovedeni u Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku gdje im je određen istražni  zatvor.

Pročitajte još

[FOTO] MALOLJETNIČKO NASILJE NA PROFILU ‘MOLI SE DUBROVNIK’ Brutalnost s TikToka izašla na ulicu

Nora Di Leo

TUŽAN DAN U DUBROVNIKU Preminuo i Antun Tonći Matković

Dulist

OSTAJE TUGA I PRAZNINA Preminuo Draško Milojević

Dulist