Sport

TRESE SE BEOGRAD Jug svladao Partizana!

Miho Bošković

VK Jug Croatia Osiguranje uspješno je odradio svoje gostovanje u Beogradu u 2. kolu skupine B LEN Lige prvaka. Na prepunoj Banjici svladan je domaći Partizan s 3:5 (0:1, 0:2, 3:2, 0:0).

Jugaši su pod svaku cijenu htjeli izbjeći berlinski scenarij i ‘vodu u ušima’ do posljednje sekunde susreta pa su meč sa srpskim predstavnikom odigrali oprezno, ali i odlučno, sa sjajnom obranom na čelu s vratarom Markom Bijačem.

Serijom tri uzastopna pogotka (Janović u 1. četvrtini te Bošković i Younger u 2. četvrtini) Jug se do kraja prvog poluvremena odvojio na pristojnu razliku.

U trećoj četvrtini najbolji Partizanovac Mandić smanjuje s pet metara, Janović opet diže na +3, a mladi Mandić opet zabija s pet metara. Za novih tri gola razlike 1:12 prije kraja čevrtine zabija Pavo Marković, ali ljevoruki Mandić potom uzvraća svojim trećim golom na utakmici, prvim iz igre za Partizan. U posljednoj četvrtini Jugaši su odigrali čvrsto i sačuvali rezultat.

Tijek rezultata: 1:0 Janović; 2:0 Bošković, 3:0 Younger, 3:1 Mandić (5m), 4:1 Janović, 4:2 Mandić (5m), 5:2 Marković, 5:3 Mandić

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist