DuList IN

TREĆU GODINU ZA REDOM “Simply the best” Gulliver travelu!

TREĆU GODINU ZA REDOM "Simply the best" Gulliver travelu!

Gulliver Travel dobitnik je plakete sa zlatnim znakom „Simply the best“ za inventivnost i kreativnost u turizmu te doprinos razvoju turističke ponude lokalne zajednice.

Plaketa je uručena 19. studenog na prigodnoj svečanosti u okviru 16. poslovno turističke burze PUT u Rabcu, za kreativno oblikovanje brenda Wine & Dine koji obuhvaća Dalmaciju, Istru, središnju Hrvatsku i Slavoniju.

– Gulliver travel je treću godinu za redom dobitnik tradicionalne godišnje nagrade „Simply the best“ koju dodijeljuju UHPA – Udruga hrvatskih putničkih agencija, i turistički magazin Way to Croatia, što je potvrda našeg stalnog rada na razvoju novih proizvoda, diferenciranoj ponudi i kvaliteti. Nagrada se dodjeluje za kreativan razvoj turističkih proizvoda, te oblikovanje i unapređenje sadržaja turističke ponude tijekom 2014. godine – ističu iz Gullivera.

Nagradu je u ime Gulliver travela primila voditeljica izletničkog programa za Istru i Kvarner Sanja Staraj.

– WINE & DINE, novi brend Gulliver travela s fokusom na gastronomsku ponudu Hrvatske, predstavlja niz programa tura i izleta koji obuhvaćaju Dalmaciju, Istru, Središnju Hrvatsku i Slavoniju. Ovim konceptom pridružili smo se svjetskim trendovima u razvoju autohtonih i diferenciranih prizvoda te je fokus programa stavljen upravo na održivosti, uključivanje lokalnih područja i stanovništva te njihovih proizvoda/usluga – ističu iz Gulliver travela.

Podsjetimo, 2012. godine kristalna statua i priznanje “Simply the best” za inventivnost i kreativnost u oblikovanju ponude Konavla u suglasju sa održivim i odgovornim turizmom, uručena je Udruzi Agroturizam Konavle i Gulliver travelu za izlet “Turističkim vlakom kroz konavoske vinograde”. 2013. godine kristalna statua i zlatno priznanje “Simply the best” inventivnost i kreativnost u oblikovanju turističke ponude, razvoj i realizaciju novih te unapređenju postojećih turističkih sadržaja, uručeni su Gulliver travelu za izlet “Gulliver Easy Ride – Skrivena rivijera”.

Pročitajte još

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist