Natrag
18.8.2017 08:59

facebook

twitter

google

rss

dulist

TREĆU GODINU ZA REDOM “Simply the best” Gulliver travelu!

21.11.2014 @ 16:50 Dulist dulist IN

Podijelite:

Gulliver Travel dobitnik je plakete sa zlatnim znakom „Simply the best“ za inventivnost i kreativnost u turizmu te doprinos razvoju turističke ponude lokalne zajednice.

Plaketa je uručena 19. studenog na prigodnoj svečanosti u okviru 16. poslovno turističke burze PUT u Rabcu, za kreativno oblikovanje brenda Wine & Dine koji obuhvaća Dalmaciju, Istru, središnju Hrvatsku i Slavoniju.

– Gulliver travel je treću godinu za redom dobitnik tradicionalne godišnje nagrade „Simply the best“ koju dodijeljuju UHPA – Udruga hrvatskih putničkih agencija, i turistički magazin Way to Croatia, što je potvrda našeg stalnog rada na razvoju novih proizvoda, diferenciranoj ponudi i kvaliteti. Nagrada se dodjeluje za kreativan razvoj turističkih proizvoda, te oblikovanje i unapređenje sadržaja turističke ponude tijekom 2014. godine – ističu iz Gullivera.

Nagradu je u ime Gulliver travela primila voditeljica izletničkog programa za Istru i Kvarner Sanja Staraj.

– WINE & DINE, novi brend Gulliver travela s fokusom na gastronomsku ponudu Hrvatske, predstavlja niz programa tura i izleta koji obuhvaćaju Dalmaciju, Istru, Središnju Hrvatsku i Slavoniju. Ovim konceptom pridružili smo se svjetskim trendovima u razvoju autohtonih i diferenciranih prizvoda te je fokus programa stavljen upravo na održivosti, uključivanje lokalnih područja i stanovništva te njihovih proizvoda/usluga – ističu iz Gulliver travela.

Podsjetimo, 2012. godine kristalna statua i priznanje “Simply the best” za inventivnost i kreativnost u oblikovanju ponude Konavla u suglasju sa održivim i odgovornim turizmom, uručena je Udruzi Agroturizam Konavle i Gulliver travelu za izlet “Turističkim vlakom kroz konavoske vinograde”. 2013. godine kristalna statua i zlatno priznanje “Simply the best” inventivnost i kreativnost u oblikovanju turističke ponude, razvoj i realizaciju novih te unapređenju postojećih turističkih sadržaja, uručeni su Gulliver travelu za izlet “Gulliver Easy Ride – Skrivena rivijera”.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana