Grad

Tko je u Turističkom vijeću i Nadzornom odboru TZ grada Dubrovnika?

Tko je u Turističkom vijeću i Nadzornom odboru TZ grada Dubrovnika?

Izborna sjednica skupštine Turističke zajednice grada Dubrovnika održana je ovog četvrtka u hotelu Kompas.

Nakon potvrđivanja mandata novoimenovanih predstavnika članova Skupštine, uslijedio je i izbor članova Turističkog vijeća i Nadzornog odbora TZ grada Dubrovnika. U Turističko vijeće imenovani su Tomislav Dumančić, Katija Jerković, Sandra Kunica, Stanko Ljubić, Daniel Marušić, Tonči Bitanga, Nino Dubretić i Mario Matković. U Nadzorni odbor ušli su Hrvoje Jelić i Nike Kukrika dok će trećeg člana predložiti Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije.

Direktorica TZ-a Romana Vlašić osvrnula se na turističke rezultate do 1. prosinca ove godine naglasivši kako je ostvareno 18 posto više dolazaka i 16 posto više noćenja u odnosu na prošlu godinu. Britanci su i dalje na prvom mjestu po broju dolazaka, a slijede ih turisti iz SAD-a. Vlašić je naglasila kako rastu daleka tržišta i to od 50 do 70 posto, pa će i u idućoj godini naglasak biti u promociji upravo na tim tržištima.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović