DuList IN

‘TAKO MALA, A TAKO JAKA SVJETLOST’ Vlaho i Tatjana dobili kćer Lucu

'TAKO MALA, A TAKO JAKA SVJETLOST' Vlaho i Tatjana dobili kćer Lucu

Žao mi je nekih prijateljstava koja sam zapostavio i vremena koje nisam uspio posvetiti dragim ljudima u proteklih nekoliko mjeseci ulažući svaku sekundu vremena i svaki atom snage u gradnju što boljeg mikrosvijeta za ovo Božje stvorenje koje držim u svojim rukama – zapisao je danas Vlaho Arbulić na svom Facebook profilu. Naime, na svijet je stigla mala Luce!

Vlaho dalje piše:

Bilo je puno lijepih trenutaka s dobrim ljudima. Ali i zlih jezika u teškim trenucima… Sve to postalo je nevažno i prolazno kada se pojavila mala Luce. Tako mala, a tako jaka svjetlost. A ta svjetlost pojavila se puno prije današnjeg dana. Tijekom ovih 9 mjeseci, kroz svaku žrtvu i kušnju svojih roditelja, jačala je do danas. A jačat će i dalje dok u njoj kuca to malo snažno srce koje od početka prkosi svemu osim ljubavi… Ljubavi iz koje je nastalo, i ljubavi u kojoj će rasti.

Naime, Tatjana Dragović danas je u münchenskoj bolnici rodila curicu i porod je protekao u redu.
Bivša supruga Gorana Ivaniševića svoju vezu sa 12 godina mlađim manekenom skrivala je do Nove godine. Tada su je zajedno proslavili u jednom beogradskom klubu. Ovo su ljeto zajedno šetali Stradunom i Cavtatom, i ponosno je pokazivala svoj trudnički trbuščić na društvenim mrežama.

Mladom sretnom paru čestitamo na maloj Luci i želimo im puno sretnih trenutaka!

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist