Kultura

TAEJUNG LEE U DUBROVNIKU Upoznajte južnokorejskog majstora!

TAEJUNG LEE U DUBROVNIKU Upoznajte južnokorejskog majstora!

Dubrovački simfonijski orkestar najavljuje svoj sljedeći koncert u petak 22. travnja u crkvi sv. Dominika. Ovom prilikom orkestrom će ravnati južnokorejski dirigent TaeJung Lee.

Mladi, talentirani dirigent studirao je dirigiranje kod Uroša Lajovica, Fabia Luisija i Bertranda de Billyja na Sveučilištu za glazbu i scenske umjetnosti u Beču, te je također studirao kod mnogih renomiranih dirigenata svijeta – Zubina Mehte, Sir Simona Rattlea, Berbarda Haitinka, Kurta Masura, Myunh-Whun Chunga, Jorme Panule i Toyame Yuza. Jednako je uspješan i u simfonijskom i opernom području.

Na koncertu u petak 22. travnja na programu je:

R. Strauss Serenada za 13 puhača u Es duru, Op. 7
B. Papandopulo Pintarichiana
W.A. Mozart Serenada br. 9 u D duru, K 320 ‘Posthorn’

Početak koncerta zakazan je u 20.30 sati, a ulaznice su dostupne u uredima DSO-a (Slanica) od 9-14 sati radnim danom, online na webu www.dso.hr, te www.ulaznice.hr, u gift shopu Dubravka na Pilama, u KIC-u Luža, u agenciji Perla Adriatica na Pločama, te na ulazu jedan sat prije početka koncerta.

Povlaštene cijene ulaznica za umirovljenike, korisnike Libertasovog pokaza, studente s kulturnom iskaznicom, građane Starog grada, te popust na sve cijene za ostale građane vrijede i za ovaj koncert, a njih možete kupiti samo u uredu DSO-a i na ulazu pred početak koncerta.

Pročitajte još

ZAPOČELO DUBROVAČKO GLAZBENO PROLJEĆE Puna crkva Male Braće na prvom koncertu

Dulist

DUNJALUK U LAZARETIMA Sevdah za one koji misle da ga ne vole

Dulist

NOVA IZLOŽBA U FLORI ‘Uništenje’ Josipe Vlašić

Ivana Mijić Vulinović