Sport

SVI U GOSPINO POLJE Ako Square pobijedi, igra za prvaka!

Finale Kupa Hrvatske Square-Tommy, 2014.

Danas se igraju sve utakmice posljednjeg 22. kola Prve hrvatske malonogometne lige.

Računica je svima jasna, borba na dnu ovisi o utakmici Murter – Novi Marof. Što se tiče Squarea, osiguran je ostanak, a već u ovoj, debitantskoj, sezoni imaju priliku igrati za prvaka Hrvatske!

Naime, ukoliko Dubrovčani u večerašnjem ogledu protiv zagrebačkog Alumnusa ostvare pobjedu, plasman u doigravanje za prvaka Hrvatske postat će jasna ‘misija’. Sve druge kalkulacije, remi ili poraz, Squareu ne dolaze u obzir jer onda ovise o utakmici Vrgorac – Osijek, a gdje će u slučaju negativnog rezultata Squarea jedna od te dvije momčadi igrati za prvaka!

Zagrepčani su u Dubrovnik stigli dan ranije, a pod vodstvom odličnog stratega Mića Martića. Za ovaj susret Martić ne može računati na Kristijana Grbešu, a svi ostali su spremni. Square opet nije kompletan, u sastavu nema kapetana Matea Saulana kao i ozljeđenog Mara Đuraša.

Utakmica odluke, utakmica sezone, ‘dan D’ za Square počinje večeras od 20 sati u sportskoj dvorani Gospino polje. Uprava Squarea je zbog odlične promocije futsala, navijačkog ‘ludila’ tijekom završnice Kupa za ovaj susret odlučila sve navijače ‘počastiti’ besplatnim ulazom!

– Budite još jednom Squareov ‘šesti igrač’! – pozivaju iz kluba.

MNK Square

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist