Hrvatska

U nedjelju bi na na našim prostorima ponovno mogao pasti snijeg!

U nedjelju bi na na našim prostorima ponovno mogao pasti snijeg!

Sutra bi na krajnjem jugu Hrvatske moglo ponovno zabijeliti, donosi u svojoj vremenskoj prognozi HRT.

U Dalmaciji će bura poslijepodne biti jača nego u prvome dijelu dana, ali slabija nego na sjevernom dijelu Jadrana. Oblaka će tu tijekom dana postupno biti sve više tako da će od sredine dana ponegdje prevladavati oblačno, navečer uz mogućnost za kišu većinom na otvorenome moru i na otocima.

Mjestimične su oborine moguće i na krajnjem jugu Lijepe Naše potkraj dana. Uglavnom će to biti kiša, ali ponegdje je moguća i susnježica i snijeg, posebice u dolini Neretve te na Pelješcu i u Konavlima. I tu će puhati slab, poslijepodne umjeren istočni vjetar i bura.

S naoblačenjem u ponedjeljak u drugome dijelu dana te u prvome dijelu utorka treba računati na povremeni snijeg, ali ne bi ga trebalo biti puno. Sredinom tjedna pak većinom suho. Puhat će umjeren, mjestimice na udare i jak sjeveroistočnjak, a temperatura zraka će se sniziti, osobito u srijedu.

Tijekom ponedjeljka i utorka na Jadranu biti mjestimičnih oborina, i kiše i snijega, i to posebice u Dalmaciji. Puhat će umjerena i jaka bura te će biti hladnije nego u dane vikenda, osobito u srijedu, kada se više ne očekuju oborine.

A u drugome dijelu tjedna očekuje se stabilizacija no, bit će hladno, čak i hladnije nego do srijede.

Pročitajte još

TKO PROPUSTI ROK, SNOSIT ĆE POSLJEDICE Ako ste zaštićeni najmoprimac, prijavite se u Registar stanova!

Dulist

MAĐARSKI I TALIJANSKI BORBENI ZRAKOPLOVI Iduća dva mjeseca bi trebali štititi hrvatsko nebo

Dulist

OD PREVLAKE DO ILOKA Biciklistički maraton u spomen ubijenih redarstvenika u Borovu selu

Dulist