Grad

SURADNJA DUBROVNIKA I SARAJEVA Zimski festival predstavljen u Bosni i Hercegovini

SURADNJA DUBROVNIKA I SARAJEVA Zimski festival predstavljen u Bosni i Hercegovini

Zimska ponuda Dubrovnika i Dubrovačkog zimskog festivala predstavljena je u subotu, 26. studenog u Sarajevu i u nedjelju, 27. studenog u Mostaru u suradnji Turističke zajednice Grada Dubrovnika i gradske uprave grada – prijatelja Sarajeva.

Na štandu postavljenom u središtu trgovačkog centra u Sarajevu informatorice TZ grada Dubrovnika Paula Kovač i Darija Dražeta te Božo Burić podijelili su informativne materijale i upoznale posjetitelje s atraktivnom ponudom Dubrovnika tijekom zime.

U Mostaru je štand bio postavljen u trgovačkom centru Mepas Mall, a promotivni materijali Dubrovnika također su izazvali veliku pozornost posjetitelja. Tradicionalno, državljani Bosne i Hercegovine tijekom zime rado posjećuju Dubrovnik, te su organizirana predstavljanja bila doprinos promociji u susjednoj državi za dolazak u Grad koji uz toplu i blagu klimu zimi nudi atraktivne sadržaje.

Poseban naglasak bio je na predstavljanju “Dubrovačkog zimskog festivala” i svih programa koje sadrži ovaj festival – Advent u Gradu, Dječji zimski festival Orlandino, Doček Nove godine, te Festa Svetog Vlaha i Dubrovački karnevo. Predstavljene su i posebne ponude otvorenih dubrovačkih hotela, a promovirana je i
dubrovačka kartica.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović