DuList IN

SUPERSONIC Orlando nastavio sa slavljem punoljetnosti – slušaonicom

SUPERSONIC Orlando nastavio sa slavljem punoljetnosti - slušaonicom

Udruga mladih Orlando slavi svoj 18 rođendan. Tim povodom je, nakon izložbe ‘Orlandovih 18’, u Udruzi održana glazbeno – edukativna slušaonica SuperSonic koja je zamišljena kao proces edukacije publike sa žanrom glam i hard rock glazbe.

Namjera članova Udruge je kontinuirano upoznavati mlađu populaciju s glazbenom tradicijom glam zvuka te glazbenim stvaralaštvom koje je obilježilo posljednja tri desetljeća svjetske pop kulture.

Slavlje se nastavlja i u subotu, 20. svibnja rođendanskim koncertom na kojem će nastupiti: Funky Monkey, Mystica, Bloom Box, Vedran & Mahir, Material Damage i Valetudo.

Proslavu punoljetnosti zaključit će u nedjelju, 21. svibnja s početkom u 20:00 kada će se održati Jam session radionica koja je osmišljena prvenstveno kao druženje mladih glazbenika s područja Dubrovačko-neretvanske županije. Kroz kontinuirani dijalog s našim članovima, došli smo do zaključka kako je mladim glazbenicima nužna platforma kroz koju bi se stvarali novi kontakti, formirali bendovi, ali i gdje bi pojedinci koji nemaju vlastiti bend, odnosno prethodna glazbena iskustva mogli zasvirati.

Ulaz na sva događanja je besplatan.

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist