Natrag
24.9.2017 10:40

facebook

twitter

google

rss

dulist

SUPERSONIC Orlando nastavio sa slavljem punoljetnosti – slušaonicom

19.5.2017 @ 21:45 Dulist dulist IN
9;9

Podijelite:

Udruga mladih Orlando slavi svoj 18 rođendan. Tim povodom je, nakon izložbe ‘Orlandovih 18’, u Udruzi održana glazbeno – edukativna slušaonica SuperSonic koja je zamišljena kao proces edukacije publike sa žanrom glam i hard rock glazbe.

Namjera članova Udruge je kontinuirano upoznavati mlađu populaciju s glazbenom tradicijom glam zvuka te glazbenim stvaralaštvom koje je obilježilo posljednja tri desetljeća svjetske pop kulture.

Slavlje se nastavlja i u subotu, 20. svibnja rođendanskim koncertom na kojem će nastupiti: Funky Monkey, Mystica, Bloom Box, Vedran & Mahir, Material Damage i Valetudo.

Proslavu punoljetnosti zaključit će u nedjelju, 21. svibnja s početkom u 20:00 kada će se održati Jam session radionica koja je osmišljena prvenstveno kao druženje mladih glazbenika s područja Dubrovačko-neretvanske županije. Kroz kontinuirani dijalog s našim članovima, došli smo do zaključka kako je mladim glazbenicima nužna platforma kroz koju bi se stvarali novi kontakti, formirali bendovi, ali i gdje bi pojedinci koji nemaju vlastiti bend, odnosno prethodna glazbena iskustva mogli zasvirati.

Ulaz na sva događanja je besplatan.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana