Sport

STOLNI TENIS Očekivane pobjede favorita

STOLNI TENIS Očekivane pobjede favorita

Odigrano je 11. kolo 37. Prvenstvo Dubrovnika u stolnom tenisu. U 1. ligi tri utakmice završile su očekivano pobjedama favorita, dok je u jedna utakmica bila neizvjesna do samog kraja.

Ekipa Marinkolora došla je lako do pobjede protiv ekipe Geoplan XYZ (7:3), pri čemu su Filip Mikulić i Joško Martinović očekivano došli do pobjede kako pojedinačnih tako i u paru. OŠ Cavtat-Konavljanin pobjedio je ekipu Geoplan rezultatom 6:4. Pobjedničku ekipu do pobjede je i ovaj puta doveo najbolji igrač Vedran Đurđević s maksimalnim pojedinačnim pobjedama dok je do sada najbolji igrač lige Nedjeljko Ogresta zabilježio 2 poraza.

Lapadkolor je došao lako do pobjede protiv Lea travel (9:1). Najkorisniji i najbolji igrač utakmice bio je Milo Stražičić iz ekipe Lapadkolor s 3 pojedinačne pobjede. Eurokarbon je došao do pobjede protiv Šampinjona s 9:1. Najkorisnija i najbolja igračica utakmice bila je Barbara Vlahović s 3 pojedinačne pobjede.

Nakon 11. kola u 1. lizi na postolje najboljeg igrača u pojedinačnoj konkurenciji stupio je Filip Mikulić iz ekipe Marinkolor, koji je poveo listu s 31 pobjede i 95 dobivenih setova.

U 2. ligi sve tri utakmica završile su očekivano pobjedama favorit. Dubrovnik je lako slavio protiv Libertasa 10:0. Pobjednička ekipa prepustila je samo jedan set protivnicima. Ekipa Srđ istim je rezultatom svladala Agram life. I ovdje je pobjednička ekipa prepustila samo jedan set protivničkoj ekipi.

Halo 92 rutinski je i lakše od očekivanog pobjedio ekipu Luka Sorkočević s 10:0. Najbolji igrač pobjedničke ekipe bio je Mario Obrovac koji je svojoj ekipi donio 3 pojedinačne pobjede kao i pobjedu u paru.

Nakon 11. kola u 2. ligi najbolji pojedinačni rezultat ostvario je Mario Obrovac s 33 pobjede i fantastičnim skorom od 99 dobivenih i svega 2 izgubljena seta.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist