Aktualno

STOLNI TENIS Marinkolor nastavio s dominacijom

STOLNI TENIS Marinkolor nastavio s dominacijom

Odigrano je 4. kolo 37. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu. U 1. ligi sve četiri utakmice završile očekivano pobjedama favorita.

Ekipa Marinkolora i ovo kolo rutinski je došla do pobjede protiv ekipe Geoplan XYZ i to s dva igrača koji su ostvarili sve pojedinačne pobjede, kao i pobjedu u paru.

Ekipa Geoplana pobjedila je ekipu OŠ Cavtat-Konavljanin s 8:2 pri čemu je ekipa OŠ Cavtat-Konavljanin nastupila oslabljena samo s dva igrača i bez svog najboljeg igrača Vedrana Đurđevića. Najbolji pojedinac ovog meča bio je najbolji igrač Geoplana Nedjeljko Ogresta koji je svojoj ekipi donio 3 pojedinačne pobjede, kao i pobjedu u paru.

Ekipa Lapadkolora je isto tako rutinski odradila utakmicu s ekipom Lea travel i zabilježila pobjedu 9:1. Najbolji pojedinac meča bio je najbolji igrač Lapadkolora Milo Stražičić koji je svojoj ekipi donio 3 pojedinačne pobjede, kao i pobjedu u paru.

Ekipa Eurokarbona pobjedila je ekipu Šampinjona, novajliju u 1. ligi, rezultatom 8:2. Najbolji skor u ekipi Eurokarbona ostvarila je Barbara Vlahović koja je zabilježila sve tri pobjede kao i pobjedu u paru.

Nakon 4. kola u 1. ligi najbolji pojedinačni rezultat ostvario je mladi Nedjeljko Ogresta s 12 pobjeda i izvrsnim skorom od 36 dobivena i svega 3 izgubljena seta.

U 2. ligi sve tri utakmice završile očekivano pobjedama favorita. Ekipa Dubrovnika pobjedila je ekipu umjetnika Luka Sorkočević 10:0, nešto lakše nego se očekivalo, pri čemu je prepustila svega 5 setova „umjetnicima“. Ekipa Srđ pobjedila je kadete iz ekipe Libertas rezultatom 8:2, ali da to nije bila laka pobjeda govori i podatak da su Srđevci dobili 3 meča u 5 setova a da je bilo obratno moglo je doći do iznenađenja kola.

Ekipa Halo 92 lako je došla do pobjede 10:0 protiv Agramlifea, pri čemu su prepustili ekipi Agramlife svega 2 seta. Najbolji pojedinac susreta bio je Mario Obrovac koji je zabilježilo sve tri pobjede, kao i pobjedu u paru. Nakon 4. kola u 2. ligi najbolji pojedinačni rezultat ostvario je mladi Mario Obrovac s 12 pobjeda i fantastičnim skorom od 36 dobivena i niti jednog izgubljena seta.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[FOTO] BAHAT I NEKULTURAN A gdje nego na sred puta?

Dulist

SUTRA U GOSPINOM POLJU Motociklisti, policija vas poziva na poligon sigurne vožnje

Dulist