Crna kronika

Što se krije iza izgorenog BMW-a?

Što se krije iza izgorenog BMW-a?

Ispred bivše kuće Antonia Melata, talijanskog državljanina koji je 2012. godine uhićen u Dubrovniku temeljem Interpolove tjeralice noćas je izgorio skupocjeni BMW.
Policija je o ovom incidentu izvijestila ne navodeći detalje događaja, a poznato je tek da se požar na automobilu dogodio oko 4 ujutro.
Prema neslužbenim informacijama automobil je bio u vlasništvu jednog dubrovačkog poduzetnika I.K., a okolnosti događaja tek se imaju do kraja utvrditi, kao i tko se sve nalazio u kući u trenutku kada je automobil planuo. Kuća se trenutno vodi u vlasništvu tvrtke registrirane na dubrovačkog poduzetnika.
Podsjetimo, otac i sin Antonio i Alessandro Melato uhićeni su u lipnju 2012. godine nadomak dubrovačke zračne luke. Interpol ih je tražio zbog navodne umiješanosti u šverc drogom i pranje novca, kao i pod optužbom da su članovi talijanske zloglasne skupine N’draghete. Prije uhićenja obojica su dugo vremena živjela na predjelu Stare Mokošice pokraj Dubrovnika, gdje su vodili barem naizgled normalan život.

Pročitajte još

TUŽAN DAN U DUBROVNIKU Preminuo i Antun Tonći Matković

Dulist

OSTAJE TUGA I PRAZNINA Preminuo Draško Milojević

Dulist

U stanu u Mokošici pronađen amfetamin i marihuana

Dulist