Kultura

STJEPKO MAMIĆ pozvan na ‘Art en capital’ u Parizu

STJEPKO MAMIĆ pozvan na 'Art en capital' u Parizu
????????????

Dubrovački slikar pomorski kapetan Stjepko Mamić na poziv Odbora Udruženja francuskih umjetnika i njegovog pariškog mentora prof. Relangea izlaže na narednom Salonu u sklopu Art en Capital koji se održava u Parizu.

Art en Capital je nastao voljom pariških Povijesnih Salona ( Salons Historiques) u Grand Palais za ujedinjenje njihovih snaga i raličitih načina rada i trendova u umjetnosti kako bi stvorili jedan novi inovativni i jedinstveni umjetnički događaj. Art Capital održave se jedanput godišnje od 2006. pod kupolom povijesnog Grand Palais.

Dubrovačkom slikaru je ukazana iznimna čast da je među odabranim umjetnicima koji će se predstaviti na narednom Slon du Dessin et de la Peinture a L’eau u Grand Palais des Champs, u sklopu Art en Capital, od 14. do 19. veljače 2017.

Odabrani slikari među kojim je i Stjepko Mamić će moći izložiti po jednu sliku velikih dimenzija max. do 1,80×1,20 m na Salonu koja će tom prigodom po prvi put biti predstavljena javno te jednu sliku malog formata precizno određenih dimenzija.

Pročitajte još

DUNJALUK U LAZARETIMA Sevdah za one koji misle da ga ne vole

Dulist

NOVA IZLOŽBA U FLORI ‘Uništenje’ Josipe Vlašić

Ivana Mijić Vulinović

U ‘Noći tvrđava’ obiđite tri utvrde dubrovačkog fortifikacijskog sustava

Dulist